buba6 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 poprosimy zatem o symulacje, co by inni wiedzieli jak sie liczy :banghead: cena motocykla - 2200$wysyłka - 667$ Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) co by było dokładnie to musze mieć info:pojemność silnikakraj pochodzenia ( produkcji)kraj wysyłki (zakupu) Edytowane 23 Maja 2007 przez leonstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 USA883 Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Należności w maju wynoszą 2354 zł, odpowiednio cło - 482 zł, vat- 1872. Kurs zmienia się raz na miesiąc, tabela NBP/A , dlatego w następnych miesiącach będą wachnięcia stawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 to ja troche wyjasnie jak sie to liczy bierzemy cene moto + transport i to mnożymy razy 6%, takie mamy cłonastępnie cena moto+transport+cło mnożymy razy 22% i taki mamy podatek do zapłaty. Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Schowałem to pismo z urzedu tak dobrze, że nie mogę go odszukać :biggrin: poprosimy zatem o symulacje, co by inni wiedzieli jak sie liczy :biggrin: cena motocykla - 2200$wysyłka - 667$ Nieładnie kolego :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 co nie ładnie? przeciez mozna kupic wraka sportstera 883 z lat 90 za takie pieniadze, tzn sam silnik rozwalony i rame :buttrock: nawet ostanio taki był do sprzedania, tylko cos mu cylindrow brakowało :biggrin: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Buba, a gdzie tak duzo placisz za transport?ja ostatnio ciagnalem motor z Chicago za 270$...A co do Salvage Paper....kiedys udalo mi sie zarejestrowac motocykl wyrejestrowany w Stanach bez zadnych problemow, ale moze teraz sie to zmienilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Kosztów transportu zależą skąd się wysyła motocykl i warunków dostawy. Inny koszt będzie z Los Angeles inny z Nowego Jorku , zależy czy nadajesz go z portu czy usługa door to door. Czy odbiór z portu czy pod dom, ubezpieczenia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilcape Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam ...dziękuję za podpowiedzi... ten moto pochodzi z niemcowni... natomiast mam pytanie czy ktoś widział lub kojarzy taki motorek: http://forum.motocykle.slask.pl/index.php?showtopic=12859 właściciel mieszka w okolicach Brzeszczy koło Oświęcimia... ja jestem z Wrocławia i nie stać mnie na pusty przelot, zatem będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc... jakiekolwiek info... Dzięki wielkie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Jeszcze chyba jak widzialem, nie sprzedales Draga :banghead: Jakis kolega z forum szuka Draga, niejaki zbijar :bigrazz: Edytowane 25 Maja 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilcape Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 ...no tak tak... ale kolega zbijar, przy całym dla niego szacunku, ma tylko 10 k pln na ten cel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi