Bandzior Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A na jakich oponkach jaździcie?? słyszałem ze ostatnio na poznaniu ktoś jeździł na metzelerze bierznik diablo corsa(800zł za komp.) i ponoć super oponki ! moze ma ktoś namiary, bo ja płace 1280 za kompl 209tek i boli po kieszeni strasznie..Zjeździłem 1 komplet Metzelerów Rennsportów, kleiły się moim zdaniem lepiej niż 209 :icon_biggrin: . Odnośnie cen i dostepności nie wypowiem się, z takimi gumami przywiozłem motocykl zza odry. Jak zdobedziesz namiar podziel się informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 w Tomi-moto sa metzelery raceteki(model co zastapil rennsport) po 1150kpl. na torze idzie sie dogadac ze bedzie jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi