Jogi Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam wszystkich Mam taki problem. Gdy ściągnełem siedzenie w mojej DT 125 zobaczyłem zardzewiały bak. Farba zdarła się od siedzienia i bak poprotu zardzewiał. Czy są jakieś specjalne patenty aby rozwiązać ten kłopot?? Proszę o pomoc!!Pzdr :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 idziesz do lakiernika i Ci pomalujeA jak chcesz sam to biezesz paier scierny z 240 i oczyszczasz z rdzy - bierzesz pedzel malujesz podkladem i pozniej w kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Ale rdza jest już dosyć porządna, boje sie zeby nie zrobić dziury. Może da sie to jakoś chemicznie usunąc nie narażając metalu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Nie ma opcji - jak jest zrzarte ,ze bedzie dziura to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) CORTANIN :bigrazz: to magiczny preparat ktory zebrał wiele nagród :P Bierzesz delikatnie na pedzelek i malujesz miejsce zardzewiałe pocz czym po kilku sekundach zcierasz szmatką i powtarzasz. a na koniec jak juz rdzy prawie ze nei bedzie malujesz tym srodkiem i zostawiasz a potem malujesz w kolor. Ten srodek poprostu rozpuszcza rdze nie niszcząc metalu. To chyba dosc stary wynalazek z ery duzych fiatów i malczanów ;)Kupisz go w kazdym sklepie motoryzacyjnym a zwłaszcza takim z czesciami do fiatów... Edytowane 21 Maja 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi