Szymq Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 jestem obecny jbc xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALINA69 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) Witam, zupełny swieżak na forum :wink: , zupełny swieżak na moto :rolleyes: .......ale będzie spox..mam nadzieję :buttrock: . Zaglądnijcie do mojego postu o garażu - zapraszam. Edytowane 6 Marca 2009 przez KALINA69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanPassado Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 witam jestem jeszcze ja. :-) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) zgłaszam 2 osoby.. motocykle sprowadzimy gdzieś koło września Gośka Edytowane 12 Czerwca 2009 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUCHY224 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Ja zgłaszam swoją obecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbia Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Melduję się!!! Szkoda tylko że ja nikogo jeszcze z was nie znam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek55 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam - trochę nas jest w 3 mieście. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi