Śliwa Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Sliger, nie bierz sobie do serca tego jeżdżenia wokół komina, to tylko taka mała, malutka złośliwość ;) :D . Mnie to nie dotyczy to co mam se brać do serca, choć jak po tej rundzie zmienię owieki na drogowe to kto wie ;) tyle tylko że ja mam oryginalny wydech ;) Co do JPII, mam mieszkanie na Grzybowskiej, zaraz przy Jana Pawła i miałem okazję pomieszkać tam kilka dni, co kilka minut było słychać piłowanie silnika do odcięcia, po pewnym czasie zaczęłem nawet rozpoznawać .... o ... znowu te Dukati ... o .... znowu ten Gixer. Niektórzy tak potrafili w ciągu godziny nawrócić ładnych kilka razy. Ja mieszkam na Targówku i mam to samo + jeszcze jestem na bieżąco z najnowszymi hytami disko end dęs ;) No ale już kończmy ten OT, a jak ktoś przyprowadzi tą bejcę spod piramid to niech napisze jak było :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Nie mogę tego czytać ;) Ten to, tamten tamto, a innemu cuś jeszcze.Gdyby mi ktoś taką propozycję złożył na studiach, to dawno byłbym na miejscu po to moto.EKG to jeszcze rozumiem (starość, obowiązki itp. ble ble) ale młodzież???Duch w narodzie upada :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi