tita Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Aaaa, Tita, kurcze zapomnialem Ci oficjalnie podziekowac za zdane prawko, mam nadzieje ze jak za niedlugi czas bede mial egzamin na "A" to tez bede mogl liczyc na Twoje wsparcie...? magneto jeszcze raz gratuluję i na przyszłość się polecam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) To ja poprosze o zalatwienie odszkodowania na kwote 20 000 ;) Termin max 2 tyg :icon_mrgreen: Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 yyy w przyszly wtorek egzamin teoretyczny na motóra :icon_twisted: szkoda ze laczonego sie nie dalo, ale w kazdym badz razie Tita wiesz co robic...;p pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskul Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 czesc mam pytanie gdzie w łodzi jest jakiś sklep gdzie można np. kupić olej do motocykla i zapytać kogoś kto by był kumaty czy jest w cbr 125 filtr oleju jeśli tak to gdzie sie znajduje itp. takie podstawowe sprawy serwisowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 osobiscie polecam firme AutoCar na Pabianickiej zdaje sie 177, miedzy dubois a rudzka. na pierwszym pietrze. w srodku moze nie powala, ale maja bardzo niskie ceny i realizuja zamowienie na drugi dzien. kupowalem do nich juz ladnych kilka rzeczy i nie zawiodlem sie ani razu...:D pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 yyy w przyszly wtorek egzamin teoretyczny na motóra :icon_mrgreen: szkoda ze laczonego sie nie dalo, ale w kazdym badz razie Tita wiesz co robic...;phe he właśnie wróciłam z urlopu, Magneto jak zawsze trzymam kciuki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Kurka wodna moze za jakies 10 godzin stane sie pelnoprawnym motocyklista... :buttrock: :biggrin: :biggrin: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 no i stało sie :flesje: :biggrin: :icon_mrgreen: K O R K I ! ! ! ! ! :/ egzamin mialem wyznaczony na godzine 9.00 a na plac dojechalem po 9.30. Normalnie wyjechalem o 8.20 i bylbym na miejscu o wpoldo, ale oczywisacie jakis tramwaj sie przewrocil na pomorskiej i rondo solidarnosci stanelo w miejscu...(szedlem z buta od Matejki do osrodka w pelnej zbroi (tekstylnej)) ale wiedzieli co i jak i poczekali na mnie. egz zaczal sie po 10.30, a wrocilem z jazd o 12... trasa byla znacznie zmieniona... ale udalo sie...:icon_mrgreen: musialo sie udac... :crossy: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liminu Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) GRATULACJE!!! no piekna pogode miales... do spacerow :crossy: Edytowane 28 Maja 2008 przez liminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SV_Mario Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROSIK Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Gratulacje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the69x Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Gratulacje :bigrazz: ps Wiecie gdzie w pobliżu akademików politechniki jest jakis tani parking strzeżony?? Od piątku juwenalia, i mam zamiar zatrzymać się u kumpla w akademiku, ale najpierw muszę znaleźć jakiś tani parking, bo pod aka to trochę strach moto w juwenalia zostawić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 jakby cos to dysponuje wiatą, osobista, strzezona, zamykana, w centrum lodzi. jakby cos to mozesz smialo podbijac na PW. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 przez ten korek spóźniłam się dziś ponad godzine do pracy. Zastanawiałam sie czy w ogóle egzaminy się odbędą. Magneto gratuluje ;) którędy jechałeś? i kiedy opijamy prawko? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi