Skocz do zawartości

SPAM PARK

tita
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Aaaa, Tita, kurcze zapomnialem Ci oficjalnie podziekowac za zdane prawko, mam nadzieje ze jak za niedlugi czas bede mial egzamin na "A" to tez bede mogl liczyc na Twoje wsparcie...?

magneto jeszcze raz gratuluję i na przyszłość się polecam :biggrin:

• 4 tygodnie później...

czesc mam pytanie gdzie w łodzi jest jakiś sklep gdzie można np. kupić olej do motocykla i zapytać kogoś kto by był kumaty czy jest w cbr 125 filtr oleju jeśli tak to gdzie sie znajduje itp. takie podstawowe sprawy serwisowe.

osobiscie polecam firme AutoCar na Pabianickiej zdaje sie 177, miedzy dubois a rudzka. na pierwszym pietrze. w srodku moze nie powala, ale maja bardzo niskie ceny i realizuja zamowienie na drugi dzien. kupowalem do nich juz ladnych kilka rzeczy i nie zawiodlem sie ani razu...:D

pzdr:)

yyy w przyszly wtorek egzamin teoretyczny na motóra :icon_mrgreen: szkoda ze laczonego sie nie dalo, ale w kazdym badz razie Tita wiesz co robic...;p

he he właśnie wróciłam z urlopu, Magneto jak zawsze trzymam kciuki :icon_twisted:

• 2 tygodnie później...

no i stało sie :flesje: :biggrin: :icon_mrgreen:

K O R K I ! ! ! ! ! :/

egzamin mialem wyznaczony na godzine 9.00 a na plac dojechalem po 9.30. Normalnie wyjechalem o 8.20 i bylbym na miejscu o wpoldo, ale oczywisacie jakis tramwaj sie przewrocil na pomorskiej i rondo solidarnosci stanelo w miejscu...(szedlem z buta od Matejki do osrodka w pelnej zbroi (tekstylnej)) ale wiedzieli co i jak i poczekali na mnie. egz zaczal sie po 10.30, a wrocilem z jazd o 12... trasa byla znacznie zmieniona... ale udalo sie...:icon_mrgreen: musialo sie udac... :crossy:

pzdr:)

Gratulacje :bigrazz:

ps Wiecie gdzie w pobliżu akademików politechniki jest jakis tani parking strzeżony?? Od piątku juwenalia, i mam zamiar zatrzymać się u kumpla w akademiku, ale najpierw muszę znaleźć jakiś tani parking, bo pod aka to trochę strach moto w juwenalia zostawić ;)

przez ten korek spóźniłam się dziś ponad godzine do pracy. Zastanawiałam sie czy w ogóle egzaminy się odbędą. Magneto gratuluje ;) którędy jechałeś?

i kiedy opijamy prawko? :biggrin: