magneto Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Trasa leciała przez: z osrodka wyjechaliśmy przez doły na telefoniczna, tam w lewo na janosika, potem na pszczynska, krokusowa i do pomorskiej. pomorska caly czas prosto az do lumumby, styrska, tamka, telefoniczna, doly i smutna... kilka razy zdarzylo mi sie nieznacznie przekroczyc predkosc, ale dalem ciala na tamka bo tam jest strefa ograniczenia do 40 a ja zapomnialem i lecialem 50, chociaz jak wyjezdzalem to znaku zadnego nie bylo... w kazdym badz razie facet wysiadl z samochodu, powiedzial "panie idz mi pan stad, oczywiscie wynik pozytywny" i poszedl sobie. wysiadl potem tzw technik i powiedzial ze "zeby tak wiecej ludzi jezdzilo..." zreszta jak omawialem motocykl, tzn czynnosci kontrolno obslugowe, to facet sie pytal czy ja nie mam przypadkiem z tym nic wiecej wspolnego, a po zrobieniu osemki(ktorych zzrobilem chyba z 8 jak nie wiecej- i facet zawolal innego instruktora zeby popatrzyl) stwierdzil ze od dzis to ja chyba nie jezdze...:icon_mrgreen: tak wiec nie bylo zle. moze cos pomieszalem z ulicami, przejade sie tam za jakis czas to sprawdze czy dobrze wszystko napisalem. a co do opicia to wolny ternim bede mial w listopadzie 2135 roku, ale mysle ze moze upchnie sie cos wczesniej...:crossy: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 przez ten korek spóźniłam się dziś ponad godzine do pracy. Zastanawiałam sie czy w ogóle egzaminy się odbędą. Magneto gratuluje ;) którędy jechałeś? i kiedy opijamy prawko? :icon_biggrin: Ja rozumiem, ze zalatwilas mu po raz 2 gi prawko, ale cierpliwosci. Chlopak napewno sie odwdzieczy. A ty zaraz kiedy i kiedy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Ja rozumiem, ze zalatwilas mu po raz 2 gi prawko, ale cierpliwosci. Chlopak napewno sie odwdzieczy. A ty zaraz kiedy i kiedy :Ptiaaa... :P :banghead: :banghead: ale wiesz, że ja spełaniam tylko trzy zyczenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Chłopaki.Przepraszam że wczoraj sie nie zatrzymałem przy was na poboczu ale na 11 musiałem być na uczelni.Pokornie proszę o wybaczenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Magneto, gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 dzieki, dzieki :icon_mrgreen: prawko do odbioru od piątku... tylko kurde za co je odbiore... co zarobie to idzie w paliwo i lipa... ale najwazniejsze ze juz grozi 50 a nie 300 i wczesniejsze 500... :icon_mrgreen: aaaaaaaaaaa, jeszcze jedno, pokłon dla posiadacza czarnego XXa, ktory zatrzymal sie udzielic mi pomocy przy moto, wczoraj o 21.30 na rogu włokniarzy i aleksandrowskiej(czy tam jeszcze limanowskiego) :wink: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: dobra, koniec dobrego, ide do roboty... :banghead: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Magneto??? to byłeś ty ten koleś w kominiarce?? ;) heheh ja zdawałem 28.05 o 11:00 ...wsiadłem na moto kolo 12 a skończyłem całość o 13:30 :banghead: czasy sie im strasznie popierduliły ;] Swoją droga też zdałem :) i tez miałem do odbioru prawko w piątek :P a i odebrałem wczoraj hehe teraz mam dwie kategorie wpisane...szkoda tylko że stare prawka były ładniejsze..to nowe mi sienie podoba ;] no ale o gustach sien ie rozmawia ;] Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 No ba! :icon_rolleyes: a Ty to który?:biggrin: ten co jechał zaraz po mnie...? tzn czekałeś z własnym kaskiem na ławce? pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Heheh no ba :D ja to ten z czarnym enduro kaskiem na ławce :D heh No widzisz jaki świat mały jest :bigrazz: Hehehehe :D Wazne że kategoria jest i można w końcu legalnie śmigać :D Jutro do mnie moto przyjeżdża z wawy :D i będzie ujeżdżanie hehehe już się doczekać nie mogę :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Gdzie kupie w Łodzi nakrętke na oś koła tylnego wraz z blaszką od regulacji do Bandita? Dzisiaj jak sie zorientowalem o co chodzi oś była już na ostatnich dwóch zwojach gwintu, az miałem sie opić ze szczęscia że nie zablokowało mi koła przy prędkościach powyżej stówy. W piątek musze pilnie wyjechać i moto muszę mieć gotowe. W Liberty Motors będą mieli taki bajer na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 dokładnie, to samo miałem powiedzieć; jaki ten świat mały...;p tak w ogole to facet niezle sie zdziwil jak maske chcialem zalozyc, ale wyttlumaczylem ze mnie gardlo boli i tyle. zreszta zawsze latam w masce...;p nie moge znalezc tych Twoich rekawic na necie, one sa enduro czy normalne skorzane jak na naked`a czy cos w tym rodzaju? pzdr:) Adam, daj fotke albo machnij w paincie mniej wiecej z wymiarami, moze cos znajde jutro w robocie. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jutro ojciec podjedzie na Maratońską do Liberty, chyba autoryzowany serwis taką rzecz powinien mieć. A fotki nie mam jak machnąć bo do garażu za daleko. Zwykła nakrętka na oś koła poprzedzona grubą blaszką zagiętą na bokach z otworem na oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 jakby nie bylo to daj znac. z nakretka nie powinno byc najmniejszego problemu. zerkne jutro jak z ta blaszka. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Podaj adres gdzie robisz i numer tel na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) jakby nie bylo to daj znac. z nakretka nie powinno byc najmniejszego problemu. zerkne jutro jak z ta blaszka. pzdr:) Co do moich reakwic prosze link na allegro ;) http://www.allegro.pl/item378405456_rekawi...e_skorzane.html Skórzane letnie w sumie nie wiem czy to enduro, raczej sa uniwersalne, ja ich używam i tu i tu ;) i bardzo dobrze się sprawdzają ;) na aukcji jest 45zł ale dla forumowiczów będzie taniej :clap: Edytowane 10 Czerwca 2008 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi