Kapka Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witam1. Jakczęsto smarować Lańcuch xring2. Czym myć lańcuch3. Jak smarować lancuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...&hl=%B3a%F1cuchhttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ie+%B3a%F1cucha Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 ja przy odbiorze swojego GPZta od mechaniora uslyszalem. "lancuch smarowac najlepiej co 300km i odrazu po kazdym myciu." A smar mam castrola jakis tam do lancuchow. puszka 35zl a starczy na kilka sezonow. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Witam1. Jakczęsto smarować Lańcuch xring2. Czym myć lańcuch3. Jak smarować lancuchjak masz fj to i tak CI łańcuch na dlugo starczy :crossy: ja w terenie nie smaruje tylko wymieniam na nowy (jak potrzeba) bo po co smarować zeby się obierał w błoto czy piach ??ps na szosie co 150 - 300 km :):):) Edytowane 22 Maja 2007 przez paolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) ja przy odbiorze swojego GPZta od mechaniora uslyszalem. "lancuch smarowac najlepiej co 300km i odrazu po kazdym myciu." A smar mam castrola jakis tam do lancuchow. puszka 35zl a starczy na kilka sezonow. pozdrawiam jak puszka starcza na kilka sezonów to nie wiem jak chyba ktoś robi 2 tys km rocznie ja robie w sezonie około 10 tys km i puszka starcza mi na ponad pól sezonu, ogólnie smaruje wtedy jak jest łańcuch suchy widac to po rolkach jak sie mocno swieca..., nie oszczadzaj na smarze bo to 35zł a wymiana układu napędowego to koszt rzędu 200-400zl w zaleznosci od typu motocykla, co do mycia to najlepsza jest NAFTA Edytowane 23 Maja 2007 przez kubryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 jak puszka starcza na kilka sezonów to nie wiem jak chyba ktoś robi 2 tys km rocznie ja robie w sezonie około 10 tys km i puszka starcza mi na ponad pól sezonu, ogólnie smaruje wtedy jak jest łańcuch suchy widac to po rolkach jak sie mocno swieca..., nie oszczadzaj na smarze bo to 35zł a wymiana układu napędowego to koszt rzędu 200-400zl w zaleznosci od typu motocykla, co do mycia to najlepsza jest NAFTA 200-400zł??? Ja do swojego 125 zapłaciłem za zębatki PBR i łańcuch RK zapłaciłem 400zł A do dużych pojemności kosztuje jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ja do Cbr 600 za komplet dałem też 400 i dlatego tez napisalem do 400 oczywiscie wiem ze mozna dac jescze o wiele wiecej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi