ekimm Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 faktycznie juz dawno widzialem to ogloszenie a co z nim nie tak było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 faktycznie juz dawno widzialem to ogloszenie a co z nim nie tak było ?http://allegro.pl/item194091940_ktm_duke_i...wany_ideal.htmldzisiaj oglądałem ten sprzęttroszkę się wkurzyłem bo wcześniej oglądając foty na allegro strasznie się napaliłemtak więc w aukcji pisze że 2002r a najprawdopodobniej jest 00 lub 01 (stary typ ramy, na wszelkiego rodzaju plastikach i przewodach widnieją daty z 00r)cały malowany (koła, plastiki), konkretne zaciekikoło przód jest delikatnie pogiętepod siedzeniem stelaż prostowany i spawany w kilku miejscachspawany uchwyt botnika przódstacyjka dziwnie przykręconaspękane plastiki, gdzieniegdzie poklejonewydechy pogięte (tłumiki, rury), dziura w jednym wydechu (wydarte przy dzwonie), nie przykręcone we wszystkich miejscach ponieważ po reanimacji już ich nie dopasowano pod uchwytypołamana obudowa ślimaka napędu prędkościomierzarozrusznik rozwalony - nie chwytasilnik też już rozbierany - ślady na wszystkich możliwych śrubach, kilka kolorów silikonu itpprzecięcie na przedniej oponiena bank nie ma przejechane 10tyś kmtakże nie polecam nawet gdyby kolo za moto chciał z 8tyś złżal mi kogoś kto się w to wpakuje bo nie watpie że gość znajdzie leszcza na ten sprzęt Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi