kacpextreme Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 wlasnie wrocilem bylo za*eb!scie TSA sie nie doczekalem ale i tak :) rudy fajne masz moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 rudy fajne masz mototeż mi sie podoba :banghead: a tak poważnie to widze , ze dopatrzyłeś sie jedynej w swoim rodzaju (malowaniu) VFR`y ??? Co do tej imprezy to jak dla mnie z roku na rok gorzej , klimat gorszy , za duzo ludzi nie związanych z motocyklami ... i ogólnie... wiem , wiem , wybrzydzam , ale nie powiesz -piwa nie dawali !!!! :icon_twisted: a szczerze sie przyznam , ze ogolnie miałem tego dnia dodatkowo ch***y humor. Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Trzeba przyznać żę impreza był super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 widzialem, widzialem stales przy wejsciu na ,,parking" :crossy: ludzi bylo od zajbania wlasnie ale.. coz tylko sie kolesie nacpali i wynosili ich po kolei :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 e tam lamentujecie mi sie podobalo ehhe ;) tylko jakas zryta publika w tym roku mało kto bił brawo heeh :D rudy spóźniles sie bo browar chyba byl za free ale wczesnie jak sie tyllko impreza zaczela heh Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 apropos; jakie to byly moto co gume palily i przed wejsciem staly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Grzester maila poprosze ... P.S. dziś byłem znowu w Waszych stronach nad zbiornikiem "Żelazny Most", maxymalnie specyficzne miejsce :) , wiecej na fotkach w moim bikepics (w vfr) Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 przed wejściem staly torówki r6 z toru, cbr600 x toru i jeszcze jakies dwie, rudy masz email [email protected] albo [email protected] aa rudy poznaje po budynkach, wjechaliscie na tn zbiornik zaraz koło tego ostrego łuku za tarnówkiem :icon_mrgreen: to do mnie brakowało wam jakies 6km Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 wiecie co?? pomyslalem zeby zrobic stronke o zlotach na dolnym slasku, nie tutaj zalozyc temat bo na 1 zlot bedzie 1ookomentazy: bede napewno itp, tylko jakąs www co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syllwek76 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Lubin - rzadko mam kiedy ale jakbym wiedział że ktoś się wybiera to chetnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Dziś w pracy usłyszałem złą wiadomość , ponoć jakiś motocyklista po zlocie w Chobieni ok. godz. 4 chciał powizić jakąś panne i tak ją powoził , ze gdzieś za Chobienią na winklu mieli wypadek , On nie żyje , Ona przeżyła i nic strasznego jej sie nie stało , ponoć jeszcze zatrzymała samochód prosząc o pomoc , motocyklista to ponoć mieszkaniec Środy Śląskiej , jechał jakąś Yamahą ... wiecie coś bliżej ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wrzucilem notke ze strony www.lubin.pl do wypadkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 tak, to byl znajomy mojego kumpla ze srody slaskiej, dzisiaj bylem na miejscu wyapdku to slupek jest wgnieciony i wyrwany z ziemi, na ulicy widac slady szlifu i slady ulezanej trawy w rowie, po za tym zuzyte rekawiczki lekarskie kawałki lamp i to co najbardziej mnie przerazilo to kawałki płaty kasku porozrzucane po ok 20m od uderzenia w słupek to straszne.... jechał gsxf'em... teraz jezdzi po niebieskich autostradach [*] z tego co slyszalem to jeszcze jeden wypadek gdzies byl w lubinie jak wracali z tego zlotu ale szczegolow nie znam Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Grzester nie mów tylko, ze to czerwony gsx 600 który strzelał ostro z wydechów ... p.s. foto doszło ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 uuu [*] peugeocik zielony 306, dlu w102 = samochód przyjazny motocyklom :icon_rolleyes: można pomachać, oprzeć się i być pewnym, że nie zajedzie, a ustąpi. heheh (virago rozebrana) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi