ilek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Od switu do nocy :) W Ciechanowie o pełnych godzinach z tego co pamietam, z drugiej strony połówki. A w Chobieni chyba tak samo tylko, że maja popołudniowa przerwe jakieś 3 godziny ;) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Dzieki Ilek A ty z Rudym jak jedziesz? Przez Wschowe Glogow czy promem?Bo ja na 90% pojade. Jutro juz bede wiedzial na pewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 A takie przeprawy promowe cos kosztuja?? bo ja bym pojechal tylko jak najkrotsza trasa bo kasy nie mam za wiele na paliwo :]Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 witam zapodaje swieze newsy 16 czerwca odbedzie sie zamczysko zlot motocykli start o godzine 16.00, natomiast 30 czerwca organizuje 2 zlot w rudnej, wtajemniczeni wiedzia jak bylo :clap: tymrazem zapewnilem 2 kapele rockowe i na koniec norbiego :crossy: jak poprzednio kielbaska i napoj za darmo, konkursy itd wiecej napisze jutro bo mam spotkanie wstepne ze wspolorganizatorami :biggrin: prom do chobieni jest za free :biggrin: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Dzieki Ilek A ty z Rudym jak jedziesz? Przez Wschowe Glogow czy promem?Bo ja na 90% pojade. Jutro juz bede wiedzial na pewno? Jutro bede wiedział na 100% czy pojade, jesli tak to przez Głogów :) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 prom w chobieni i ciechanowie jest za darmo a najblizsze mosty to głogów bądz ścinawa. Blizej jest mostem w ścinawie. czynne od switu do zmierzchu, aha w chobieni prom kursuje o pełnych godzinach 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 natomiast w ciechanowie 10:30, 11:30 itd, jak bym sie mylił to poprawcie :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Pamiętam jak na koniec imprezy (ale teraz nie kojarze w którym roku) coś wspominali , ze następne "zamczysko" będzie 2 dniowe :) Jednak nie wyszło i nadal na 1 wieczór , dobre i to ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Ok Wiem juz za na 100% pojade :rolleyes: Ilek jedziesz przez glogow czy promem?Bo asmo sie tez zastanawia ale ze ma malo kasy to woli jechac krotsza trasai w sumie ja tez.A jesli przez glogow to z leszna bedziemy przez wschowe jechac a nie przez gore Edytowane 13 Czerwca 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 jak jedziecie promem w ciechanowie czy tym do chobieni to z pewnoscia bedzie bardziej wyboista droga, a w scinawie i glogowie ladniutka nawierzchnia, jak chcecie Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 no potwierdzam , z góry przez wąsocz (czy jak to sie zwie) aż do ścinawy fajna droga, troche winkli i ogolnie tez przyjemnie , ale osobiscie wole na głogów, orsk :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jak nie prom to przez glogow tez mam blizej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 My z Pale jedziemy . Do zobaczyska jutro. :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 okii , wiec do zobaczenia na miejscu Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 hehe widze ze niezla bedzie ekipa :icon_mrgreen: ja jeszcze ostatnie czyszczenia i polerki i lece heh wiec do jutra :clap: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 a ja niedawno z pracy wróciłem i ogień do piwnicy , odłączyłem aku bo juz taka dętka , ze ładować 1 na tydzień trzeba :icon_arrow: a na Zamczysku wypadało by aby dawał rade jakoś jeszcze "kręcić" heh Pozdro :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi