Xbiker Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam,Pytanie pewnie bedzie wydawać sie dosć smieszne, ale mam poważny problem ;P mianowicie tylnie koło nie ma wentyla i nei wiem jak je dopompować, wystaje tylko jakaś śrubka z nakrętką, czy musze zdjemować opone bo dentke widać, przez miejsce w których chyba powinien być wentyl, jeśli tak to jak zdjać taką oponę bo ona siedzi strasznie mocno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witaj, najlepiej pojedź do jakiegoś warsztatu , gdzie ci oponę zdejmą , poprawią dętkę(jesli ją masz) i wyważą koło. Prawdopodobnie ktoś źle założył dętkę lub się przesunęła wciągając wentyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xbiker Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 dzieki tak tez zrobiłem, co prawda chciałem sie za to wziaść sam ale chyba by mało z tego wyszło bo gość z wulkanizacji zdejmował, klejił i zakładał 2h opona jest fest sztywna, w sumie pół dnia przejeździłęm na niej bez dętki :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 mocniej szpaner dokręć i nie kontruj wentyla bo będziesz miał to samo Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 ta srubka to moze byc zabezpieczenie zeby opona nie zleciala, zeby zciaganc opone trzeba najpierw to odkrecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi