tomek 125 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 WitamMam pewien problem z moim moto a mianowicie jak jade po wybojach albo go stawiam na koło to cos strasznie wali w przednim zawieszeniu. Sprawdzałem już i widełki nie są pogięte ani pęknię te więc pytam co to może być. Ma ktoś jakieś pomysły???? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butryn Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 WitamMam pewien problem z moim moto a mianowicie jak jade po wybojach albo go stawiam na koło to cos strasznie wali w przednim zawieszeniu. Sprawdzałem już i widełki nie są pogięte ani pęknię te więc pytam co to może być. Ma ktoś jakieś pomysły???? :P mam ten sam problem. mysle ze cos z powietrzem...http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72082 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 sory niewiedziałem ze taki temat juz istnieje ale bardzo prosze innych o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 bo tam ma byc tez olej a nie samo powietrze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butryn Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 bo tam ma byc tez olej a nie samo powietrze :icon_mrgreen: a mozesz bardziej szczegółowo odpowiedziec jesli mozesz?http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72082 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Rozbierz lagi i oblukaj czy wszystko jest cale i nie zuzyte. Zalej swiezym olejem. Wtedy nic nie bedzie stukac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kover Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 A na pewno to w zawieszeniu ? A może to nie zawieszenie tylko wykończone łożysko główki ramy ?? :crossy: ono też potrafi ładnie stukać :] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 niewiem wiem tylko tyle że odgłos dochodzi z przedniego zawieszenia ale musze to jeszcze dokładniej oblukac a jeżeli to wina tego łożyska to jak sie zabrać za wymiane???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 W duzym skrocie: zdejmujesz lagi, odkrecasz srube na gornej polce, zdejmujesz polke, potem wyjmujesz dolna polke wraz ze sztyca , wymieniasz lozysko w glowce ramy. Skladasz odwrotnie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi