Dziki_YZF Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam!Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem Yamaszki Fazer 1000 z 2002 roku. Jest ona trochę rozbita ale mam nadzieję że już niebawem doprowadzę ją do staniu idealnego w czym mam nadzieję mi troszkę pomożecie. Szukam :- kierownicy- czachy- lampy- wyściółek- zegarów- chłodnicy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 gratuluje w takim razie i zycze powodzenia w szukaniu, tylko podpis sobie zmien bo jakos tak nie pasuje... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 aaaa , ja juz w innym temacie wrzuciłem ! Gratuluje , a czy Ty przypadkiem sie za CBR 900 nie rozglądałeś ??? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi