_krisss Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) 19' i 16' , a jakie powinny być?? Jak enduro/cross to powinno mieć 21' i 19' chyba..(jak sie myle to poprawcie)Ja przynajmniej posiadam enduro i mam 21' i 19'. Edytowane 18 Maja 2007 przez _krisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 fajnie wygloda moto.ale trzeba by sie przyjrzec blizej.polecam Aprilie Rx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Mój kolega kupił takie chińskie dziadostwo i długo tym nie pojeździł ok.4 miesiące i sprzedał to niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Mój kolega kupił takie chińskie dziadostwo i długo tym nie pojeździł ok.4 miesiące i sprzedał to niedawno O czym mowisz o ATV czy crosie?? Czemu sprzedał - je**ło sie ?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek79 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 19' i 16' , a jakie powinny być?? chyba macie racje,tez tak mysle, ale czy ktoś kupił z was kiedyś takiego chinola??? Moz ektoś ma porównie jakosci ze sprzętami firmowymypzdr A gdzie do tego kupić kostki jak się oryginalne skończa?Znajomy ma hondę NX250 właśnie na kołach 19/16 i nie może znaleźć kostek do tego motoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 O czym mowisz o ATV czy crosie?? Czemu sprzedał - je**ło sie ?? pzdr mowie o crosie i sprzedał bo sie to mu zje**ło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Jak enduro/cross to powinno mieć 21' i 19' chyba..(jak sie myle to poprawcie)Ja przynajmniej posiadam enduro i mam 21' i 19'. enduro ma z przodu 21 cali , z tylu 18 calicross ma z przodu 21 cali , z tylu 19 cali pozdro :) Edytowane 20 Maja 2007 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi