chudy Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Witam , mam orginalne wydechy ale najprawdopodobniej sa wypatroszone i jak daje gazu to takl jak by sie zadlawil na pół sekundy i dopiero sie zbiera a jak puszczam gaz to strzela czyjest jakas mozliwosc wtregulowania tego a jesli tak to czym lub w jaki sposób ??? Pozdrawiam Chudy:) Edytowane 16 Maja 2007 przez chudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Strzela, bo wypatroszone - sprawa oczywista.Jesli strzela za bardzo to wymień świece i sprawdz, czy kolektor wydechowy jest szczelnie przymocowany do cylindra. Pozdrówki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twizzter Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 jak daje gazu to takl jak by sie zadlawil na pół sekundy i dopiero sie zbiera Ja mam dokładnie to samo, ale chwila dławienia jest tylko na niższych obrotach i gruubym otwarciu. Jakiś czas temu pisałem o tym na forum, podobno powodem jest nieco za niski poziom paliwa w komorze pływakowej. Ale nie będę grzebał bo mi niewiele pali na takim ustawieniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam , mam orginalne wydechy ale najprawdopodobniej sa wypatroszone i jak daje gazu to takl jak by sie zadlawil na pół sekundy i dopiero sie zbiera a jak puszczam gaz to strzela czyjest jakas mozliwosc wtregulowania tego a jesli tak to czym lub w jaki sposób ??? Pozdrawiam Chudy:) panowie:)do wydechu czy to sportowego czy wybebeszonego warto jest zmienic dysze w gaznikach..najlepiej na zestaw dyno-jet zeby nie kombinowac z odpowiednia mieszanka bo w niej tkwi problem...zjawiska falowe w wydechu...poszukajcie czegos na ten temat i bedziecie wiedzieli o sso biega:):Djesli nie chcesz kombinowac z dyszami najlepszym sposobem bedzie wyregulowanie silnika przy pomocy color tune'a...wybierzesz jej optymalny sklad...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ej, znawcy, tl jest na wtrysku. jak masz samorobnie zdlubany wydech to zmien na 100% oryginał albo kup jakies dedykowane koncowki i nie powinno byc problemu wtedy. najlepiej jeszcze zalozyc PC i wyregulowac na hamowni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ej, znawcy, tl jest na wtrysku. jak masz samorobnie zdlubany wydech to zmien na 100% oryginał albo kup jakies dedykowane koncowki i nie powinno byc problemu wtedy. najlepiej jeszcze zalozyc PC i wyregulowac na hamowni :buttrock: sory sugerowalem sie vfr ktora zalozyciel tematu ma w profilu...zmeczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szekal Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 no własnie, chciałbym jakieś namiar na hamownie i speca od dłubania w mapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi