Wiertara Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Siema Kupiłem skórzany kombinezon RET BIKE DEFENDER. Wszystko jest ok, ale mam strasznie ciasno pod kolanami. Czy ktoś z was użytkuje skórzane kombi od nowości??? Czy to się jakoś rozchodzi. Dodam że mam motor o mocno pochylonej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ja raczej w tym ci nie pomogę ale powiem ci ,że mam ochraniacze na kolana retbika i też cisną na tyle ,że w nich nie jeżdzę coś nie tak jest z ich rozmiarówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 to moje pierwsze kombi i nie wiem jak one się układają. Może ktoś kto już jest bardziej doświadczony w tym temacie by się wypowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ja mam skorzane portki vanucci i pod kolanami mam wstawki z materialu (jakies elastyczny - daje luz noga i troche pooddychac - nie skora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 No właśnie też zauważyłem że te z wyższej półki tak mają. Ale czy te które tak nie mają się jakoś dopasują??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Słuchajcie a jak jest z materiałowymi zestawami RETBIKa? Zastanawiam się nad kupnem takiego zestawu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Podobno skóry mają duzo lepsze niż tekstyle. Retbike Classic jest podobnież absolutną porażką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Niestety skóra Retbike jest dziwnie dobrana rozmiarówka i jakoś mnie nie dziwi to że Cię cisną pod kolonami i pewnie jak zginasz ręce w kurtke to w zgięciu łokcia też Cię gniecie.Niestety i w kolanach i w łokciach w skórze retbike jest strasznie ciasno. A co do tekstylnych rzeczy retbike to fajna jest kurtka Retsilver tylko że rozmiarowo wychodzi o rozmiar mniejsza. Fajnie leży i na oko jest bardzo fajnie wykonana tylko nie wiem jak się sprawdza na długich trasach bo po mnieście jest bardzo dobra jak za tą cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 No wiem że jest dośc dziwnie. Kurtkę mam XXL a spodnie XL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Spróbuj zadzwonić do Retbike i zapytać czy nie przerobili by Ci minimalnie tych spodni na szeresz w kolanach myślę że to nie będzie dla nich duży problem, a zawsze warto spróbować.Wiem że oni przerabiają odzież pod klienta ale nie wiem jak to wygląda z poszerzeniem w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Jeżeli do weekendu mi się to nie rozejdzie (cały czas robi się coraz lepiej) to spróbuje tak zrobić. Ale szczerze mówiąc to nie wiem jak oni mieliby to poszerzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi