Bart3z Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Alex jaką trasą, będziecie jechać?Bo jeśli przez Konin to może bym się podczepił do Was? ;) :crossy: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Bartek,Jeszcze nie wiem, nie ustalalismy szczegolow..jesli bedziemy sie zbierac torun, wloclawek itd. to raczej nie przez Konin..bardziej Przez Kolo, ale zobaczymy a Ty mozesz jakby co do Kola dojechac ?? Albo do Koscielca bo chyba tam odbijalem rok temu na Wladyslawow...Chociaz jak dla mnie moze byc i Konin, jak bedzie blizej 26.05 zostawie tu info jak jedziemy..Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Raymund na Twoje tereny to sie chyba pojawie, oczywiscie jak mi nic nie wypadnie z Żonka (oczekujemy córeczki ).Z mila checia powspominam stare czasy. Pozdrawiam i do zobaczenia Daniel. Moze uda sie tez Slavika wyciagnac choc ostatni dawno go nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam,Danny no to chetnie dolacze z torunia...mozna sie umawiac...Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Alex bedziemy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raymund Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) http://brudzew.pl/web/extreme/ to jak sie ma ta impreza. macie pełny program . daniel, z niekłamana radoscia obejrze Twa łysa pałe. zajezdzaj z alexem . wiesz ze jestes tu mile widziany . notabene jak znam zycie znajdziesz wspólny temat z alexem. Edytowane 17 Maja 2007 przez raymund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Bartek,Jeszcze nie wiem, nie ustalalismy szczegolow..jesli bedziemy sie zbierac torun, wloclawek itd. to raczej nie przez Konin..bardziej Przez Kolo, ale zobaczymy a Ty mozesz jakby co do Kola dojechac ?? Albo do Koscielca bo chyba tam odbijalem rok temu na Wladyslawow...Chociaz jak dla mnie moze byc i Konin, jak bedzie blizej 26.05 zostawie tu info jak jedziemy..Pozdrawiam,AlexAha, ok :wink: Wiesz co do Koła to raczej nie dojadę, ale do Kościelca to nie widzę problemu :biggrin: Z resztą zgadamy się jeszcze co i jak, bo z Konina może też wybierze się grupka :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Dobra,W miare zblizania sie terminu 26.05 bedzimy wiedziec wiecej..Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ok, termin juz calkiem blisko, jestem ciekawy ilu bedzie nas z forum. Ja postaram sie dotrzec o ile zdaze zlozyc moja suze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ok, termin juz calkiem blisko, jestem ciekawy ilu bedzie nas z forum. Ja postaram sie dotrzec o ile zdaze zlozyc moja suze.Ja jadę na pewno o ile nie będzie padać :biggrin: Ode mnie będzie kilku jeszcze jechało :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja zapowiadam sie z ekipa 5-6 motocykli. Byc moze dolaczy do nas takze grupa z Poddebic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) I ja sie wybieram...bedziemy w kilka maszyn..zbieramy sie po drodze (albo prawie) od torunia, lipna, plocka, wloclawka, koscielca, turku itd... Pozdrowienia,Alexp.s. Ray po propozycji Rycha jade rano do niego pozniej plock i tam dojezdza Waclaw pozniej wloclawek moze ktos i gonimy w Twoja strone.. Edytowane 23 Maja 2007 przez Alex_kr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja o 14 kończę pracę także dołączę pewnie do wszystkich gdzieś w trakcie przejazdu z Władkowa do Brudzewa.Zapowiada się jeszcze lepiej niż rok temu :biggrin::D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Boniek,No ja mysle bo mnie zlinczuja...czesc grupy odkrecila wyjazd nad morze..w razie jesli cos nie wyjdzie wracam lesnymi drogami :icon_twisted: Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Wlasnie wrocilem ze zlotu. Bylo niezle, choc czegos brakowalo :/ Dawcy jakos tak nie popisali sie zbytnio- tlumacze to sobie mala iloscia miejsca do jazdy. Ale i tak brawa dla organizatorow :)Za rok tez przyjedziemy. Przynajmniej posmigalem na autostradzie A2 :D Moja CBRka poszla "licznikowe" 270 <shock> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi