tasiorus Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 hej mam pytanko. posiadam kawe zx 750h z roku 1989 z tym ze stała w stodole pare lat i teraz chciałbym ja uruchomic. brakuje mi iskry na wszystkich 4 swiecach. i jeszcze jedno niebardzo znam sie na mechanice i nie posiadam ksiązki serwisowej tego motocykla. w baku mam 3 odejścia,2 do kranika (ok) a ten 3-ci ostatni nie wiem gdzie ma iść. czy ona ma być zaslepiony ?? bardzo prosze o pomoc. pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Dobre pytanie, moze zacznij od zakupienia / sciagniecia z netu serwisowki.Jest na forum watek z serwisowkami uzyj opcji "szukaj". Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Kawasaki ZXR750 Ž (ZX750 J,K) Service Manual GER http://www.megaupload.com/?d=RU3H1L9O Kawasaki GPX750 R(ZX750 F1) Service Manual GER http://www.megaupload.com/?d=8U7063C4 Chyba któraś z tych. Jak mówi Adam, najpierw serwisówka, przezytaj i kombinuj z moto. Edytowane 15 Maja 2007 przez Lukass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiorus Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 serwisówke juz mam ale co z tego ze nie znam niemieckiego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiv Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Jeśli chodzi o iskre: ca cewkach na czerwonych masz mieć plus po stacyjce na czerwonym przy "igniterze" również plus po stacyjce na biało czarnym musi być masa ze sprzęgła Jeżeli te trzy warunki spełnione i nadal nie ma iskry, trzeba sprawdzić czy jest sterowanie na cewki, jeśli nie to moduł siedzi, jak jest sterowanie to cewki pod bakiem. Mam gpx750 - to ten sam silnik, elektryke już zrobiłem ale mam problem z gaźnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi