Luca Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) To juz sie nazywa zaawansowana przymusowa sklonnosc do scigania piwa wszlekimi mozliwymi srodkami - w tym przypadku Dzunlinem :)Po czymś takim smaku nie da się opisać :) i po kilku nawet mrówki z tyłka ustępują :rolleyes: i ręce przestają się trząść :lapad: a nogi i tak w końcu odmawiają posłuszeństwa :evil: Edytowane 22 Maja 2007 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Jak ma byc koniecznie V-ka to proponowal bym Virago 535, sa naprawde tanie lub ......... "nowego" Junaka.W sensie ze nie TEGO jednocylindrowca 350 tylko tego z naklejka Junak a japonczykiem z osprzetu To jest koreańczyk, nie japończyk. To samo co Hyosung GV 250. Tylko wersja "Junak Millenium" (co za nazwa bez stylu - ufff...) jest gorsza optycznie (np. dziwaczne nakładki na budzikach itd.). No i Junaki mają wg opisu ciut gorsze osiagi niż GV 250. Nie wiem czemu - może błąd w opisach, a może dlatego, że czytałem dane "junaków" sprzed kilku lat, a GV młodszych? Najbardziej śmieszne jest to, ze "Junak Millenium" był komentowany jako koreanskie g...wno i padaka o nędznej jakości, a po kilku latach na temat GV nie spotkałem żadnej takiej opinii, a testy (w Polsce też) są bardzo pozytywne... :biggrin: Wychodzi na to, że ludzie patrzyli na ten motorek wyłącznie przez pryzmat "obrazoburczej" nazwy... Ciekawy materiał badawczy dla psycho-socjologa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi