Groszek Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) ja pie**ole... przecież to cięzka maszyna szok :icon_mrgreen: :biggrin: ten link jest naprawde dobryno sory mierzwa, ale jeżeli patrzę na motocykl jakim jeździsz, Twój opis:"Prawdziwe życie zaczyna sie powyżej 200 km/h" to twoje zdziwienie mnie przeraża. Zawsze myslałem, że jeżeli ktoś decyduje się na rozwijanie prędkości rzędu 200km/h to juz umie mniej więcej w podobny sposób pokonywać zakręty. Ze spalaniem to owszem, na pewno mało nie będzie, ale w końcu to jest 1100 (chociaż... Thunderace 1000ccm pali 5/100). Ostatnio jeden kolega na pełnym baku XXem zrobił ... 100km. Ale to było jak wybrali się z innym na przejażdżkę (ten drugi na ZX12) a znając ich tempo jazdy jestem w stanie jak najbardziej uwierzyć, że mieli wiry w zbiornikach :( Edytowane 15 Maja 2007 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ja pie**ole... przecież to cięzka maszyna szok :icon_mrgreen: :biggrin: ten link jest naprawde dobryCo z tego że ciężka? Myslisz że tylko lekkimi można tak zakręty pokonywać? he he he Nic bardziej mylącego :( Ze spalaniem to owszem, na pewno mało nie będzie, ale w końcu to jest 1100 (chociaż... Thunderace 1000ccm pali 5/100). Ostatnio jeden kolega na pełnym baku XXem zrobił ... 100km. Ale to było jak wybrali się z innym na przejażdżkę (ten drugi na ZX12) a znając ich tempo jestem w stanie jak najbardziej uwierzyć, że mieli wiry w zbiornikach :(Mój ma 1250 pojemności, przy spokojnej jeździe w trasie ostatnio spalił 5,3/100, przy mniej spokojnej ponad 8/100 a podobno i do 10/100 niektórym dochodzi spalanie :( Pozatym, powyżej 1000 pojemności trzeba sie liczyć z większym spalaniem, niestety :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
full2g Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam , gratuluje wyboru . Sam od niedawna dosiadam XX'a Same zalety - choc jak juz ktos to powiedizal - nudny troche ten motocykl .Nie trzeba krecic na czerwone pole , zero adrenaliny przy hamowaniu ( wyhamuje czy nie :biggrin: ) w zakrety wchodzi jak po sznurku . Przy okazji - czeka mnie wymiana opony z tyłu . Na czym jezdzisz teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Gratuluje iksa :wink: Dobra z niego jest maszyna,niech się dobrze spisuje :biggrin: Mógłbyś napisać który rocznik,jaka cena no i jakby były fotki to bym się nie obraził :biggrin: Lataj szczęśliwie tym pięknym czarnym ptakiem :biggrin: :icon_biggrin: Pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Rowniez gratuluje noego sprzeta :biggrin: udanego sezonu :biggrin: :icon_biggrin: A co do tego filmiku to koles naprawde niezle daje rade hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Przy okazji - czeka mnie wymiana opony z tyłu . Na czym jezdzisz teraz ?Może ten temat ci pomoże http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=67844&hl= :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Co do spalania, to nowe wieści, faktycznie pali 6 L !!W 2 osoby trasa 440 km, jazda w granicach 120-180 km/h i spalanie na jednym CPNie wyszło 6,25 a przy drugim 6,33 L/100KMJest cudownie:)Sprzęt boski, tylko łożysko padło mi w tylnim kole:(Tak to bywa jak się nowy używany sprzęt kupuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Co do spalania, to nowe wieści, faktycznie pali 6 L !!W 2 osoby trasa 440 km, jazda w granicach 120-180 km/h i spalanie na jednym CPNie wyszło 6,25 a przy drugim 6,33 L/100KM gratuluje:)Ten Twoj XX to czasami niebieski nie jest?W weekend pod paragrafem w lublinie stal niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Czarny po całości:smile:Niebieski jest Mariana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi