Skocz do zawartości

Zmieniłem moto to się chwalę

devilwizard
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ja pie**ole... przecież to cięzka maszyna szok :icon_mrgreen: :biggrin: ten link jest naprawde dobry

no sory mierzwa, ale jeżeli patrzę na motocykl jakim jeździsz, Twój opis:

"Prawdziwe życie zaczyna sie powyżej 200 km/h"

to twoje zdziwienie mnie przeraża. Zawsze myslałem, że jeżeli ktoś decyduje się na rozwijanie prędkości rzędu 200km/h to juz umie mniej więcej w podobny sposób pokonywać zakręty.

Ze spalaniem to owszem, na pewno mało nie będzie, ale w końcu to jest 1100 (chociaż... Thunderace 1000ccm pali 5/100). Ostatnio jeden kolega na pełnym baku XXem zrobił ... 100km. Ale to było jak wybrali się z innym na przejażdżkę (ten drugi na ZX12) a znając ich tempo jazdy jestem w stanie jak najbardziej uwierzyć, że mieli wiry w zbiornikach :(

Edytowane przez Groszek

ja pie**ole... przecież to cięzka maszyna szok :icon_mrgreen: :biggrin: ten link jest naprawde dobry

Co z tego że ciężka? Myslisz że tylko lekkimi można tak zakręty pokonywać? he he he Nic bardziej mylącego :(

Ze spalaniem to owszem, na pewno mało nie będzie, ale w końcu to jest 1100 (chociaż... Thunderace 1000ccm pali 5/100). Ostatnio jeden kolega na pełnym baku XXem zrobił ... 100km. Ale to było jak wybrali się z innym na przejażdżkę (ten drugi na ZX12) a znając ich tempo jestem w stanie jak najbardziej uwierzyć, że mieli wiry w zbiornikach :(

Mój ma 1250 pojemności, przy spokojnej jeździe w trasie ostatnio spalił 5,3/100, przy mniej spokojnej ponad 8/100 a podobno i do 10/100 niektórym dochodzi spalanie :(

Pozatym, powyżej 1000 pojemności trzeba sie liczyć z większym spalaniem, niestety :(

Witam ,

gratuluje wyboru . Sam od niedawna dosiadam XX'a

Same zalety - choc jak juz ktos to powiedizal - nudny troche ten motocykl .

Nie trzeba krecic na czerwone pole , zero adrenaliny przy hamowaniu ( wyhamuje czy nie :biggrin: ) w zakrety wchodzi jak po sznurku .

Przy okazji - czeka mnie wymiana opony z tyłu . Na czym jezdzisz teraz ?

Gratuluje iksa :wink: Dobra z niego jest maszyna,niech się dobrze spisuje :biggrin:

Mógłbyś napisać który rocznik,jaka cena no i jakby były fotki to bym się nie obraził :biggrin:

Lataj szczęśliwie tym pięknym czarnym ptakiem :biggrin: :icon_biggrin:

Pozdrawiam :wink:

Co do spalania, to nowe wieści, faktycznie pali 6 L !!

W 2 osoby trasa 440 km, jazda w granicach 120-180 km/h i spalanie na jednym CPNie wyszło 6,25 a przy drugim 6,33 L/100KM

Jest cudownie:)

Sprzęt boski, tylko łożysko padło mi w tylnim kole:(

Tak to bywa jak się nowy używany sprzęt kupuje...

Co do spalania, to nowe wieści, faktycznie pali 6 L !!

W 2 osoby trasa 440 km, jazda w granicach 120-180 km/h i spalanie na jednym CPNie wyszło 6,25 a przy drugim 6,33 L/100KM

gratuluje:)

Ten Twoj XX to czasami niebieski nie jest?

W weekend pod paragrafem w lublinie stal niebieski.