brxYZ Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 mam pytanie dotyczace kompresji, ktora sie straciła po przegrzaniu motoru. Przestał palic od kopa i leje sie woda spod pompy wodnej kiedy silnik pracuje. Jest ktos w stanie mi napisac conieco , zebym wiedziałz jakim kosztem mam sie liczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Jak ja przegrzałem silnik to działo sie tak samo nie było kompresji i okazało się że jest do wymiany tłok i tuleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 pewnie pekl peirscien.przegrzal sie pewnie bo padla pompa.regeneracja pompy sie nieorientuje.jak zarysowalo cylinder to hmm.albo tulejowanie 300 zl i tlok do tego jakies 350.albo nikasil nowy 600 zl itlok 350. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi