Dc-Lx-Vi Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Bardzo długo się tu nie udzielałem, bo nie miałem po co, ale teraz mam powód - po długim czasie niczego zostałem właścicielem pięknej zielonej MZ 125 SX. Swoją drogą kupionej od jednego z użytkowników forum - KubaB :icon_razz: Sprzęt jest niemal jak prosto z salonu i do tego nic nie dodam nic nie ujmę. Jedyne co to muszę dokupić korek baku na kluczyk z racji mieszkania w Polsce i różnych dziwnych pomysłów pewnych osobników. Na razie tylko nim do domu dojechałem wprawdzie, ale jestem zadowolony z zakupu. Do nauki ponownej, przypomnienia sobie podstaw obsługi, itp uważam, że będzie doskonała. Pozdrawiam! Edytowane 13 Maja 2007 przez Dc-Lx-Vi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Gratki:) zarzuc foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Bardzo długo się tu nie udzielałem, bo nie miałem po co, ale teraz mam powód - po długim czasie niczego zostałem właścicielem pięknej zielonej MZ 125 SX. Swoją drogą kupionej od jednego z użytkowników forum - KubaB :( Sprzęt jest niemal jak prosto z salonu i do tego nic nie dodam nic nie ujmę. Jedyne co to muszę dokupić korek baku na kluczyk z racji mieszkania w Polsce i różnych dziwnych pomysłów pewnych osobników. Na razie tylko nim do domu dojechałem wprawdzie, ale jestem zadowolony z zakupu. Do nauki ponownej, przypomnienia sobie podstaw obsługi, itp uważam, że będzie doskonała. Pozdrawiam! Con gratulejszns. Widzisz jak do kogoś z forum kupisz to widać że to będzie dobre i długo jezdziło. Pochwal sie ile dałeś i jaki rocznik i oczywiście foty zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 wrzucaj foty ,jestem ciekawy w jakim stanie kupiles , a tak w ogole to wielkie gratki napewno sprzet troche posluzy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Gratulacje MZ'tki. Wydaje sie byś super motocyklem, silnikowo to w koncu chyba najlepsze 4t 125 będące aktualnie w sprzedaży. Miłej jazdy i taniej benzyny :) wrzucaj foty ,jestem ciekawy w jakim stanie kupiles Sprzęt jest niemal jak prosto z salonu i do tego nic nie dodam nic nie ujmę. Czytanie ze zrozumieniem czarczi :P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Gratulacje Mz`tki :banghead: Gumowych drzew Zycze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Odkopuję swój temat, bo wreszcie obfotografowałem moto dzisiaj na działce. Wprawdzie zdolnie zapomniałem o aparacie oczywiście, więc jakość komórkowa niestety. Tak czy siak daję linka: http://www.bikepics.com/members/dclxvi/01sx0/ Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi