afish Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Wytrwajcie do 4 minuty to sie zastanowicie co to jest stun autkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustafa Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 To co ten koleś zrobił z autem to mnie normalnie zabiło. Dobry też jest ten koleś co śmiga na niebieskim plastiku pod koniec filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 To co ten koleś zrobił z autem to mnie normalnie zabiło. Dobry też jest ten koleś co śmiga na niebieskim plastiku pod koniec filmu. niezle tez wymiata taki dzieciaczek na czerwonym minimoto w nastepnym filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklass Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 nie no kolesie konkretni, niesamowicie smigają. Stunt autem wymiata. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 W sumie to ten motyw z autkiem mnie jakoś nie rusza (tempomat itd. ), każdy stunt na motocyklu ma w sobie więcej poweru niż to.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi