motorzeszow Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 dzis sprawdizlem jeszcze raz ganiki, wszystko czyste, paliwo dochodiz iskre niby ma, ale nie zapali na nic na swiecie, jutro planuje wyminic kondensatory i szczotki przy okazji moze to cos da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 weź ty ustaw moze zapłon;| ja bym od tego zaczynał;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorzeszow Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 zaplon sprawdzany, przerwa na przerywaczach 0,45mm, zaplon 2,5mm przed gornym martwym punktem, wymienione kondensatory, przeczyszcozne paltynki, nowe swiece, przegladniete kable w elektryce, iskra jest, paliwo dochodzi, dzis sciagałem alternator, simering pod wirnikiem wydawał sie ąłdniutki, suchy i wogle, sprawdzalem takim płynem do rozszczelnien, polewa sie go na simering lub cos co trzyma cisnienie i sprawdzalem czy robi bombelki lub cos podobnego, niby szczelne, simering jeszcze orginalny łądnie siedzi wiec wątpie zeby był przyczyna. Nie wiem za co sie zabrac, wueska odeziwj sie do mnei na gg 32699 wiecznie jestem niewidoczny, potrzebuje jakiegos mechanika lub jakis sugesti. nie mam juz pomysłow, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 dobra bede pisał tez w temacie;] czy zapłon jest 2,5 mm na kazdym z cylidrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorzeszow Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 dokaldnie to na jednym jest 2,5 a na drugim niecalem 2,7 ale juz nie mialem cierpliwosci poprawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi