Ziuteek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Tez sie zastanawiem nad kupnem cz ale 125 bo dostatecznie ma mocy,zastanow sie dokladnie czy nie lepsza dla ciebie bedzie 125 niz 250. Bo 250 to juz spalanie wieksze i wogole, a najpopularniejsze sa cz 125, a jeszcze lepszy wybor to rama japonca a silnik cz 125 cos takiego musze sobie skolowac i do 2500zl kupisz.To co mi wiadomo to czesci sa dostepne w impolu, i wielu innych sklepach, no i sa tanie w porownaniu co do japoncow.Tematy o cz byly juz poruszane na forum tylko musisz poszukac, tam jest wiecej informacji na temat tych motorow Edytowane 14 Maja 2007 przez Maatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ja mieszkam koło zabierzowa daleko od ciebie?? Jak masz moto to możemy sie kiedy zmówć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 http://allegro.pl/item192291983_honda_cr_125_silnik_cz.html mysle ze was to zainteresuje :biggrin: pozdro :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawsen Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Z zabierzowa do mnie na dzialke jest kolo 5-6 km... wiec jak bede mial juz moto to mozemy sie kiedys ustawic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi