Fiskars Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 WitamMam pytanie: czy w mbx-ach są dętki??Szykuje się do zmiany opon i jestem ciekaw czy będe musiał je kupować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Tak, są. pzdr :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 ja mam MBx'a i sa tam dętki :D PZDR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiskars Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Aha, dzięki :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Przewaznie sa ale jezeli ktos zalozył opony bez detkowe to nie bedzie . to widac po wentylkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Pawik to zależy a jeżeli są felgi szprychowe ?? Raczej nie założy się opon bezdentkowych, nie wiem jakie felgi są w MBX, ale znajomy ma NSR to nie ma dętek. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Pawik to zależy a jeżeli są felgi szprychowe ?? Raczej nie założy się opon bezdentkowych, nie wiem jakie felgi są w MBX, ale znajomy ma NSR to nie ma dętek. Pozdro Skoro nie wiesz, to nie pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Pawik to zależy a jeżeli są felgi szprychowe ?? Raczej nie założy się opon bezdentkowych, nie wiem jakie felgi są w MBX, ale znajomy ma NSR to nie ma dętek. Pozdro dragstar ma koła szprychowe i dętki tam nie uraczysz :flesje: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 To przepraszam zwracam honor ;] Byłem przekonany ze na felgi szprychowe zawsze zakłada się dętki. Nigdy się z tym nie spodkałem ale kto na codzien rozbiera koło od dragstara ;P Jeszcze raz sorki za pomyłke i sorry za oftopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 w mbx'ach nie ma szprych sa tam aluminiowe felgi :] ale wątpie żeby w MBX dalo sie załozyć opony bez dętkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi