Soku11 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ja w DT mojej bylej (125 R) mialem calkowicie odlaczony ten zawor. A dokladnie odlaczone linki i otwarty na maxa. Mimo to moto jezdzilo w miare normalnie. Nie bylo takiego dola, ze:Stary nia ruszyc ciezko .... Mysle ze regulacja i wypranie filtra moze cos pomoc. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Moto juz sie dobrze zbiera a zrobiel tylko to ze zmienilem swiece , bo byla samochodowa , i wyregulowalem mieszanke !! DZIEKI WAM :crossy: :crossy: < TEMAT ZAMKNIETY > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł TT Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ja w DT mojej bylej (125 R) mialem calkowicie odlaczony ten zawor. A dokladnie odlaczone linki i otwarty na maxa. Mimo to moto jezdzilo w miare normalnie. Nie bylo takiego dola, ze: Mysle ze regulacja i wypranie filtra moze cos pomoc. POZDRO Ja też odłączyłem te linki i otworzyłem zawór na maxa i na niskich obrotach(do 6 tyś) to nawet sie zbiera ale powyżej 6 tyś to sie bardzo muli i nechce się wkręcić nawet do 9,5 tyś a do tego jeszcze się grzeje(zanim zdjąłem linki to wyjąłem termostat ale nie grzał się tak bardzo jak teraz).Co może być przyczyną, może założyć te linki z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ja też odłączyłem te linki i otworzyłem zawór na maxa i na niskich obrotach(do 6 tyś) to nawet sie zbiera ale powyżej 6 tyś to sie bardzo muli i nechce się wkręcić nawet do 9,5 tyś a do tego jeszcze się grzeje(zanim zdjąłem linki to wyjąłem termostat ale nie grzał się tak bardzo jak teraz).Co może być przyczyną, może założyć te linki z powrotem. Jesli ci sie ten zawor jakos samoistnie nie zamknal to nie ma mowy ze to jego wina... Chociaz podlaczyc zawsze mozna :crossy: Jak dla mnie to czyszczenie i regulacja gaznika. Moze miec zapchana dysze i nie dostaje odpowiedniej ilosci benzyny do polaczenia z powietrzem. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi