Mrówa Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam!Mam takie pytanko. Jak wypolerować ryski z wydechu które powstały podczas niegroźnej glebki? Nie są bardzo głębokie, jedynie długie przez cały wydech. Wydech standardowy do Yamahy Thundercat. Proszę o krótką instrukcję postępowania :) PozdrawiamDawid M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 wyrównać papierem sciernym- ja zaczynam od 1000 dochodząc stopniowo do 2500. później stosuję polerkę wałkiem filcowym i pastą polerską niebieską. Na koniec polerka krążkiem-futerko i auto politura. Uzyskasz dobry efekt. tylko nie przesadzaj z pierwszym etapem, żeby nie wyszła ci miedź która jest pod chromem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Tak jak pisał Unek... Ale na chromie nie spodziewaj się zbyt zadawalających efektów...Może się okazać, że będzie wyglądało gorzej niż przed polerowaniem.... Zwłaszcza jak tego nigdy nie robiłeś.No i kwestia jak głębokie są te ryski. Z doświadczenia wiem, że zazwyczaj niewiele da się zrobić poza oddaniem do ponownego chromowania. Pozdrawiam Roger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 wymień na aluminiowy przelot :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi