JOAŚKA Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Widać jednak koleżanka zamieszała :) Jak zrozumiałem to odbiór możliwy jest na placu zamkowym przed wyjazdem oraz na radawcu między 14-17. A propos ekip z całego kraju....halo Wrocław? Przyjeżdżacie? :) HEJOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Odbiór identyfikatorów jest możliwy na różne sposoby: 1. Ode mnie osobiście2. W Ridersie --- dzisiaj od 19.003. Ktoś weźmie dla całej grupy z danej ekipy ode mnie lub z Ridersa4. Na Placu Zamkowym w sobotę5. W Radawcu przed wjazdem w godz. 14.00 -17.00A rejestrować muszą się Wszyscy kierowcy moto bo przecież Gines chce wiedzieć ile Nas będzie jak jego rekord będziemy bić :notworthy: Co do rejestracji Plecaczków to dowiem się dziś jak Gość z Hospicjum dowiezie mi plakaty i jeszcze więcej identyfikatorów.Coraz bardziej zaczynam się zastanawiać nad tym czy nie zrobić OBOWIĄZKOWEJ ZBIÓRKI ma Placu Zamkowym o godz. 14.00 bo widzę,że może to być bardziej sensowne ze względu na konieczność rejestracji na miejscu tzn w Radawcu. A z papierologią zawsze długo schodzi. I tak chyba będzie lepiej. AFTYS - jak myślisz .Dla spokojności duszy spotykamy sie o 14.00 pod Zamkiem?Osoby,które nie chcą lub nie mogą jechać w Grupie przyjadą do Radawca i tutaj się zarejestrują. Jeden mankament tych identyfikatorów--- papierowe i bez możliwości zaczepienia gdzieś i czymś.Firma ,która je robiła zapomniała o otworkach na smycze. :bigrazz: EdgeCrusher --- jeśli chcesz użyj swoich chodów i załatw obstawę Policji Resztę dowiem sie dziś jak Gość dostarczy mi plakaty. Miał to zrobić tydzień temu ale zapomniał i teraz z powodu " wyjścia " wszystkich plakatów muszą je dodrukowywać :D Trochę z tym zamieszania ale Pan lekko pierdołowaty :wink: i o wszystkim zapomina.A to już EdgeCrusher nie jest moja wina :rolleyes: Jakieś pytania,sugestie,problemy itd --- kontakt jest, nie krępować się bo kto pyta nie błądzi :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 EdgeCrusher --- jeśli chcesz użyj swoich chodów i załatw obstawę Policji Resztę dowiem sie dziś jak Gość dostarczy mi plakaty. Miał to zrobić tydzień temu ale zapomniał i teraz z powodu " wyjścia " wszystkich plakatów muszą je dodrukowywać :icon_rolleyes: Trochę z tym zamieszania ale Pan lekko pierdołowaty :) i o wszystkim zapomina.A to już EdgeCrusher nie jest moja wina :wink: No jeśli ten Gość to Grzesiek W. to wiem przez co przechodzisz....czlowiek z urzędu, mniej z powołania i zalatwienie czegokolwiek na odleglosc z wawy to już ponad mozliwosci :/ Organizację drogówkową wezmę w takim razie na sibie. Dam znać co i jak udało mi sie załatwić. Pozdrawiam Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Identyfikatory - karty rejestracyjne można także odebrać bezpośrednio na lotnisku e godzinach 14-17. Co do spotkania to nie ma sie co o 14 już pchać na lotnisko, bo będzie mało ludzi.Ustalmy że wyjazd z pod zamku jest o 14.30 ale wszyscy chętni powinni być już na 14 żeby w spokoju i bez pośpiechu wypełnić papierki.Liczmy pół godziny na przejazd do radawca.Domyślam się ze policja jak rok temu będzie tylko do ozdoby ;) bo rok temu sie nie śpisali.Jak nie przyjadą to sami sobie też damy rade, niech ze 3-4 osoby wezmą kamizelki odblaskowe na wszelki wypadek. Mam nadzieję ze w tym roku chłopaki z Wrocławia także nie zawiodą :-) Edytowane 17 Czerwca 2008 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Co znaczy ze rok temu sie nie spisali i ze byli do ozdoby ?? I czemu kilka osób ma wziac kamizelki ? BO ja nie w temacie .. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Co znaczy ze rok temu sie nie spisali i ze byli do ozdoby ?? I czemu kilka osób ma wziac kamizelki ? BO ja nie w temacie .. pozdro rok temu bardziej nam przeszkadzali niz pomagali, nie pokierowali dobzre ruchem i trzeba bylo stac w korku itd...A kamizelki na wypadek jakby policji nie bylo to potrzeba zeby ktos pilotowal i zeby kilka osob bylo do blokowania skrzyżowan i rond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Nie oceniałbym policji aż tak surowo, że sie nie spisali...rozczarowali to lepsze słowo - w końcu wszyscy bezpiecznie przyjechali na teren pikniku. Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Na rozpoczeciu sezonu poradzilismy sobie bez policji :icon_mrgreen: I w zadnych korkach nie stalismy ;] wiec moze tym razem tez tak bedzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 A tu wrzucam zdjecie plakatui skan identyfikatorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 NIee nooo...Tyskie? Sponsorem? Wstyd Perła! Wstyd! :) Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyRS Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Oj ta perełka sie ostatnimi czasy strasznie popsuła, komu jak komu, ale mnie to ona wogule nie chce wchodzic. Ale nie o piwie teraz gadamy. Dziś byłem u aftysa po identyfikatory, drukarnia dała ciała bo zapomnieli zrobić dziurek i nie ma jak ich przyczepic, ale kto obczaja zrobi sam taka dziurke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 nie chce Ci wchodzić boś jeszcze trochę na nią za młody :) wszystko fajnie cały czas walczę żeby tam sie pojawić akurat mam wesele kumpla :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 oj tam wesele..pojedz na slub,zloz zyczenia i jazda do nas :icon_rolleyes: ja juz obmysliłem plan:wylacze telefon,to nikt z roboty nie bedzie mogł zadzwonić :flesje: tak w razie czego,bo ponoc soboty mam miec wolne ( 4 dzien w pracy XD, kolekcjonuje kase na nową maszynke) takze ja,razem z Grupą Lubartów pokażemy sie napewno pod zamkiem.i trzeba porwac węgrów ktorzy przyjezdzaja do lubartowa tego dnia! tylko jak to zrobic?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 trzeba porwac węgrów ktorzy przyjezdzaja do lubartowa tego dnia! tylko jak to zrobic?! to to obowiązkowo, burmistrz nas nie lubi więc nie pozostańmy dłużni :-)za porwanie może nas nie posadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Dobra Miśki, jutro mam znać losy i decyzję co do obstawy drogówki. Mam nadzieję, że w tym roku się to lepiej sprawdzi. Dam znać. Pozdrawiam------ [nowa wiadomosc]-----Niestety wygląda na to, że jesteśmy zdanie na siebie. Jutro ponoć odbywa się też jakiś rajd kolarski, plus policjanci mają być na samym lotnisku i mieć oko na przebieg imprezy. Mam tylko przekazać prośbę o bezpieczny przejazd :) Wiec kto ma i kto może przywdziać oczojebke to gorąca o to prośba. Pozdrawiam i do zobaczenia za 22,5h :) Edytowane 20 Czerwca 2008 przez EdgeCrusher Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 A wiec do jutra ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi