Wiertara Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Siema Sporo jeżdżę po mieście i mój sprzęt czasem w lecie się trochę za mocno nagrzewa (zwłaszcza jak stoję w korku.) Gdzie można kupić taki wiatraczek i ile taka zabawa kosztuje??? Czekam na odpowiedzi :buttrock: Sory, ale pomyliłem działy :-/ Miało być w mechanika... Edytowane 10 Maja 2007 przez Wiertara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Siema Sporo jeżdżę po mieście i mój sprzęt czasem w lecie się trochę za mocno nagrzewa (zwłaszcza jak stoję w korku.) Gdzie można kupić taki wiatraczek i ile taka zabawa kosztuje??? Czekam na odpowiedzi :icon_mrgreen:Sory, ale pomyliłem działy :-/ Miało być w mechanika... niestety nie wiem gdzie kupic i ile kosztuje zabaweczka ktora wczoraj widzialem na discovery (program z 2006 roku-wiec powinno sie w polsce tez znalezc takie zabaweczki - w anglurji kosztowalo to 46 funtow - tak podano w programie) do sedna:termostatyczny czujni zalaczania obwodu (z mozliwoscia regulacji w jakiej temperaturze ma zalaczyc obwod) i co w nim bylo super? a to ze czujnik wyglada jak 3cm rurka o srednicy okolo 2-4 mm i wklada sie ten czujnik miedzy zeberka chlodnicy czyli nie ingeruje sie w mechanike idealnie nadaje sie do uzycia w moto - mOZE KTOS WIE GDZIE COS TAKIEGO ZAKUPIC mOZNA????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Siemka kilka postów wcześniej sprawa ta była już poruszana na forum ale dyskusja zeszła na inny temat część na forum twierdzi że to zbyteczne część że może praktycznie sam sie zastanawiam nad tym rozwiązaniem myślałem o wentylatorze od kłada bez żadnego termostatu tylko na włącznik mechaniczny koszt ok 100zł.Widziałem coś takiego zamontowanego w suzuki gsx 1400 -03r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Właśnie taki mnie interesuje, ale nie bardzo wiem gdzie taki kupić :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Właśnie taki mnie interesuje, ale nie bardzo wiem gdzie taki kupić :Pwidziałem coś takiego w sklepach z częściami do motocykli jak nie to pewnie każdy serwis który zajmuje się naprawami kładów. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi