Mangler Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Chodzi mi o to czy skrzynia Am5 wejdzie do karterów od Am3 ?Proszę o pomoc z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Powinna wejsc przez am3 i am5 to te same kartery, ale same walki skrzyni biegow ci nie pomoga. Musisz miec jeszcze kompletny osprzet do zmiany biegow. Jezeli Twoja Af1 jest starszego rocznika to mi sie wydaje ze byly montowane starsze minarelki, wiec nie jestem pewien czy skrzynia podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) nie wejdzie bo przeciez am3 ma 3 biebi a am5 ma 5 wiec jest roznica w ilosci trybow i dlugosci walkow wizualnie sa identyczne ale po zmiezeniu karterow roznia sie wymiarami Edytowane 11 Maja 2007 przez zakret2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 W takim razie zwracam honor. Myslalem ze roznia sie tylko iloscia biegow. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi