kacpextreme Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 nie chodzi mi o to ze tak szybko sie rozwali ... po 5000km-10000km wyjdzie na swoje za to co za nią zaplacil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 nie chodzi mi o to ze tak szybko sie rozwali ... po 5000km-10000km wyjdzie na swoje za to co za nią zaplacil Ja za swoją dałem 600 i miała 50 000 wg licznika który już nie liczył jakiś czas ;] Wady jakie miała to woda w chłodnicy ( ale wiadomo czyja wina :banghead: ) silnik od DT bo w starym kartery oberwały przy wypadku, i krzywa lampa też po wypadku :D Odziwo sama rama była prosta jak w morde strzelił... no może złe określenie ale ogólnie po wypadku chyba natury dzewiastej pekło mocowanie silnika i nic po za tym :bigrazz: Wszystkie wady wynikały z winy właściciela któremu raczej nie chciało się dbać o moto a ja i tak jestem zadowolny ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 :cool: 600zl i smigasz :) , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Ja za swoją dałem 600 i miała 50 000 wg licznika który już nie liczył jakiś czas ;] Wady jakie miała to woda w chłodnicy ( ale wiadomo czyja wina :) ) silnik od DT bo w starym kartery oberwały przy wypadku, i krzywa lampa też po wypadku :D Odziwo sama rama była prosta jak w morde strzelił... no może złe określenie ale ogólnie po wypadku chyba natury dzewiastej pekło mocowanie silnika i nic po za tym :) Wszystkie wady wynikały z winy właściciela któremu raczej nie chciało się dbać o moto a ja i tak jestem zadowolny ;] no to faktycznie za 600zl takiego sprzeta to i ja bym kupil :bigrazz: :icon_razz: , dla autora spoznione gratulacje sprzeta , niech sie dobrze smiga pozdro Edytowane 27 Maja 2007 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 No co się czepiacie :clap: Starego ruska miałem to japoni chciałem a że wszyscy opowiadali jaki to "ścigacz" jest do wychaczenia to kupiłem od razu. Troche żałuje bo miałem nadzieje na owiewke a nie turystyka ( kiedyś trzeba będzie wbić do łba kolegom że nie każdy japoniec to ścigacz :lalag: ) ale ogólnie zacny sprzęt :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi