mag*magic Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) siemascigacz i kross to 2 inne bajki w krosie skaczą czensto obroty z 2 na 10 tys w 4 sec. bardzo często dochodzi do przegrzania i zajechania tłoka więc to jest koszt szczegolnie gdy sie ma kawaszke albo ktmja polecam KTM EXC 125KAWASAKI KX 450F 0_o a moj Kros (!) sie kreci do 14tys w 5sec na luzie. i mi sie nie grzeje bo suzuki tez lodowki robi i poradzili sobie z tym problemem :/ ludzie! ja polecamDodge Tomahawk Maniek_7 ja wlasnie tez szukam moto na uliczny "lans" :banghead: <- tu juz nie ma zadnej aluzji dla mniej zorientowanych Edytowane 10 Maja 2007 przez mag*magic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 siemascigacz i kross to 2 inne bajki w krosie skaczą czensto obroty z 2 na 10 tys w 4 sec. bardzo często dochodzi do przegrzania i zajechania tłoka więc to jest koszt szczegolnie gdy sie ma kawaszke albo ktmja polecam KTM EXC 125KAWASAKI KX 450F :D :P :) ;) . Stary jestes boski po prostu dawno sie tak nie uśmiałem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi