BaNaN Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 mam problem z zawieszeniem z przodu , amortyzatory odbijaja do konca po czym pare cm ( okolo 5) siadaja i teraz nie wiem co wymienic ;/ nic z nich nie wycieka . Problem jest z amorami firmy Magnum w motocyklu Tm 250 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer5 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 to jest chyba normalne ja mam yamahe yz 125 i też tak sie dziejenieweim czy to 5cm. ale też się cofa i na każdy motor któregoś z kumpli wsiąde to cofa się troszke. chyba że Ty masz taki luz wielki gdzieś ale niewiem. wydaje mi się że to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 no przecież motocykl ze styropianu nie jest ;) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi