Konar77 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 strzałka bracie KlaudiuszuPogratulować udanego zakupu, wiem coś o tym, bo sam niedawno przesiadłem sie na B12 z tym że K-5. Myślę że w moim przypadku był to najleprzy wybór jakiego mogłem dokonać, w Twoim mam nadzieje że też tak jest :) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Klaudio już nawalił 10 tys i właśnie nawija Hiszpański asfalt na koła Bandita, a wyście sie teraz z gratulacjami obudzili? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Klaudio ma już nawinięte 12 000 km a w Hiszpani porusza sie na 4-ech kóleczkach:( Pozdro Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Klaudio ma już nawinięte 12 000 km a w Hiszpani porusza sie na 4-ech kóleczkach:( ILE? :buttrock: :) 12 000? To chyba niedługo sprzedajesz :) :buttrock: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Klaudio ma już nawinięte 12 000 km a w Hiszpani porusza sie na 4-ech kóleczkach:( Pozdro Przerobiłeś go na traje!!?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Przerobiłeś go na traje!!?? ;)A od kiedy Traja ma 4-y kółeczka? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Myślałem, że od córy z roweru pożyczyłeś boczne :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi