Vatzeque Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Tak jak mówi tadeo.U mnie podobnie. Mam prawo jazdy od października 2005. Jeżdżę GSem i ostatnio Dragstarem 1100 od mojego taty. Jeżdżę z kolegami co to mają po kilka motocykle.Jeden ma Fazerka '98, kilkadziesiąt tysięcy kilometrów przebiegu, na prostej goni, a jakże :P Wczoraj zjeżdżając z góry Żar przegoniłem go Dragstarem w połowie zakrętu. Iskry szły jak trza :biggrin: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majara Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 do autora tematu: jak widać jeżdzę GS-em, mi tez troche brakuje mocy momentami, ale moc nie jest najwazniejsza, już mysle o wiekszej maszynie, ale na GS-ie jeszcze pojeżdze, takie doświadczenie sie przydaje... w każdym badz razie życze rozumnej decyzji, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 dobra dzieki za podpowiedzi( w temacie) wszystkim . A moralizatorom poradzilbym czytac temat ze zrozumieniem a jak macie problemy z zakumaniem sensu pytania to nast razem zapytajcie kolegow zeby wam przetlumaczyli o czym jest post przeanalizujcie rozpiszcie sobie wszystko na karteczce i dopiero odpowiadajcie a nie jakies pierdoly o mistrzu prostej w dzinsach piszecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 No wlasnie na co :notworthy:. Powiem szczerze ze po nakreceniu ponad 2tysiecy kilometrow(doswiadczenia moze wielkiego nie nalapalem) ale zaczyna mi brakowac poprostu mocy w tym motorze a zarazem wrazen. [ Nooo .. Ty Rossi jesteś, po dwóch tysiącach brakuje Ci mocy i wrażeń :D Spróbuj wobec tego pojeździć po zakrętach, wybierz się na tor, ale na boga nie mów że Ci brakuje mocy i wrażeń. Brakuje Ci na pewno doświadczenia. Pokaż nam swoją tylną oponę, założe się o wiadro gruszek że do zamknięcia masz co namniej ze trzy centymetry. Przejedź się z dobrymi bikerami po winklach to otrząchniesz się z nudy i braku wrażeń. Moc, szybkość, to nie wszystko ( bez urazy MOC :icon_question: ), poćwicz technikę, jazdę po zakrętach i zobaczysz jaki to fun.Ja po przejechaniu stu kilkudziesięciu tysięcy kilo ( w tym drugim życiu motocyklowym ) dopiero zaczynam łapać o co w tym chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Ja sie niezmiernie ciesze i jestem wdzieczny za troske o mnie. Sam napisalem ze brak mi jeszcze doswiadczenia jestem tego swiadom. Z dobrymi bikerami owszem jezdzilem i masz racje ze jazda z nimi to czysta frajda i przyjemnosc. a technike oraz jazde po zakretach jak mam okazję to cwicze. tyle tylko ze jakbym chcial pogadac o tym to bym osobiscie zalozyl taki watek i nawijal a ja chcialem posluchac opinii na inny temat :D. Takze relax take it easy A moze kurcze ja faktycznie Rossi jestem. Ilez to w ludziach talentu nieodkrytego !!! oh gosh !!. pod tym katem o tym nie myslalem........ Edytowane 21 Maja 2007 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi