Kuba15 Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 A Suzuki DR jak się spisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenom Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 no ,ladna dt mozna kupic od 5000 minimum...a jesli chodzi o spalanie to 7l to nie duzo ale mozna jeszcze pobawic sie z iglicą :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 To jest tak: Cos za cos fajna zabawa w zamian za spalanie:/ albo male spalanie i jazda turystyczna 70km/h jakims czterosuwem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 poco ktos chce kupowac motor jezeli nie ma na jego utrzymanie?? Bo ja nie widze sensu w kupowaniu motoru i wypytywaniu sie jak obnizyc spalanie itp. kup se 125 4t to ci bedzie malo palil jak mamy wychodzic z takiego zalozenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenom Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 dokladnie. asmodan ma racje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 kazdy 2T spali duzo paliwa i nie ma gadania. Moj kolega ma tdr 125 i raczej to ten motor w teren sie nie nadaje, bierz dt i juz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenom Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Dokladnie najleprzy dla ciebie bedzie DT CRM KMX z enduro.One pala od 6-8 L i 2t o tej pojemnosci z mniejszym spalaniem nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba15 Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 To tak na koniec chciałbym sie jeszcze zapytać czy Dt ma dużo lepsze kopyto od kmx?2 Czy są jakieś enduro w 4t?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Tu masz kilka wg mnie fajnych moto. http://moto.allegro.pl/item194114394_otomo...lia_rx_125.html http://moto.allegro.pl/item193766184_suzuk...uter_dt_rg.html http://moto.allegro.pl/item193238268_honda...ty_cr_yzrm.html Ta ostatnia to Honda XL 250r, może trochę stara ale to 4t, moc i waga porównywalna z 125 2t za to spalanie o wiele mniejsze. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenom Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Jesli chodzi o kmx i dt to wybralbym DT bo wedlug mnie jest lepsza jesli chodzi o odejscie to do kmx'a jest porownywalna,a jesli chodzi o enduro w 4t to oczywiscie ze sa i to cale mnustwo tylko jaka pojemnosc cie interesuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Czy są jakieś enduro w 4t?? <hahaha> Spojrz np na moj moto i wiele wiele innych na bikepicach :icon_rolleyes: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba15 Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ale chodzi mi o pojemność 125 Jesli chodzi o kmx i dt to wybralbym DT bo wedlug mnie jest lepsza jesli chodzi o odejscie to do kmx'a jest porownywalna,a jesli chodzi o enduro w 4t to oczywiscie ze sa i to cale mnustwo tylko jaka pojemnosc cie interesuje ? 125 <hahaha> Spojrz np na moj moto i wiele wiele innych na bikepicach :icon_rolleyes: POZDRO co sądzisz o suzuki dr 125?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 A jak tak to sory ;P Szczerze powiedziawszy to klasa pojemnosci 125ccm nie nadaje sie na 4t... Moto da rade jezdzic ale nie ma frajdy. Z mojej DR350 jest wycisniete 30 koni wiec tez malo... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenom Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 no 125 w 4t to lipa straszna , a pomyslec ze takie chinskie shity to sa produkowane 50ccm w 4t. to ma chyba 3,8 Km ale to wogole nie jedzie <hahaha>, ale sa zalety pisze ze pali 2,8L/100km ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba15 Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Bo chodzi tylko o to żeby przemęczyć sie 2 lata dopóki nie zrobie Aa zważając na fakt ze nie mam pracy xD to 7-9l na 100to troche dużo ale zobacze jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi