KML Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Wiem już co było przyczyną, teraz czekam aż się zrobi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Wiem już co było przyczyną, teraz czekam aż się zrobi :PWięc co to jest za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Przejżałem elektryke i wyczyściłem wszystkie połączenia, wymieniłem fajkę.Niestety nic nie pomogło, więc rozebrałem silnik, okazało się że od strony okna wydechowego praktycznie nie ma pierścienia (tak się wytarł).Zauważyłem że w cylindrze nie ma wykonanych faz na oknach (była wstawiana nowa tuleja), aby pierścień nie zawadzał o ich rant, puźniej okazało się że warsztat nie wykonał również honowania (ale to chyba mało prawdopodobne, chociaż sami tak stwierdzili) czyli cylinder działał na pierścień jak pilnik zdzierak.Obecnie cylinder jest oddany na reklamacje, mają wstawić nową tuleje na swój koszt (oby już dopracowaną tak jak powinna być), tłok zbytnio nie ucierpiał, zeszła z niego 0,01 mm, no ale 10 h już ma więc nie wiem czy to wina cylindra. Edytowane 22 Maja 2007 przez KML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 a docierales go po wstawieniu tuleji?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 No to chyba logiczne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 na tulei wypadało by:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hovman Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 w starym moto mialem podobnie tylko ze jezdzilem na takim przymulonym i jak nastepnego dnia chcialem jechac to nie moglem odpalic a to bylo spowodowane pierscieniami zobacz czy w tloku masz wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Czytaj temat od początku problem jest już rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukus kx Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 witam tez mam kx mam podobny problem ale zauwazylem ze mam dziure w dyfuzorze czy to moze byc to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi