bartic Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 bierz mt01. po twojej historii wynika, że z tego motocykla będziesz bardziej zadowolony, a wygląda bardzo ciekawie.pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Witam wszystkich forumowiczów i proszę o wyczerpujące odpowiedzi na zadane pytania:) Wydaje mi się, że członkowie C.Y.C. są najepiej poinformowani jeśli chodzi o nurtujące mnie tematy.Interesuje mnie zakup motocykla.. Byłby to mój pierwszy motocykl tego typu i o takich właściwościach. Wcześniej jeździłem na GS500 i na ZR7S.. Natomiast jeżeli chodzi o silniki cruiserowe to nie miałem z tym doczynienia. Intersuje mnie MT-01choć to nie cruiser to silnik rodem z warriora ( jak to się ma do wzrostu 186cm??) Ale także, a w zasadzie głównie - moje marzenie - Yamaha warrior 1700cm...Czy nie są za mocne na pierwszego cruisera? Natomiast z mniejszych silników to Drag star 1100 oraz suzuki intruder m800... Proszę o doradzenie:)Natomiast druga sprawa dotyczy cen motocykli w USA. Wiadomo, że np. warrior jest tam bardziej popularny.. Jakie są tam ceny? czy się opłaca sprowadzać? czy może znacie jakieś linki z aukcjami motocykli w USA albo jakiś komisów, ogłoszeń itp.? Czy może w innych krajach jest taniej?? Ile kosztuje w USA warrior, MT-01 oraz przykładowo z ciekawości bo mnie nie stać Triumph Rocket III - król:D pzdr i proszę o szybkie odpowiedzi WitamCzytając twój post wybrałbym MT-01 . Tym moto można poszaleć i jest podobny do tych którymi do tej pory jeżdziłeś ( poza pojemnością ).Miałem okazję testować ten model i na mnie nie zrobił wrażenia!!!! Wolę wydanie tego silnika w ramie warriora którego ujeżdżam już trzeci sezon.Porównując obydwa modele MT-01 lepiej spisuje się na zakrętach i ma lepsze kopyto!!!!! Model którym jeżdżiłem miał układ wydechowy akrapovića ( coś niesamowitego) jego gang słychać było z kilometra. Wracając do warriora jest to typ bulwarowca,wojownika od świateł da świateł który lubi długie proste. Co do pojemności ja przesiadłem się z virago 535 na warriora 1700 i jestem zadowolony. Pozdrawiam DIABLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 ah diablo... ale ci zazdroszczę... ale przyjdzie jeszcze troszkę mi poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi