bobek358 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam Mam pytanie do Was.Mam Suzuki GSX550 i będę dzisiaj regulował zawory. Regulowałem już zaworyw samochodach itp więc nie ma problemu (mam też serwisówkę), ale chciałem sięWas zapytać w którą stronę mam kręcić wałem. Oczywiście będę nim obracał przy pomocy śruby która jest przy impulsatorach, ale nie wiem czy muszę przekręcać wałzgodnie z ruchem wskazówek zegara czy może w odwrotną stronę ?? Będę wdzięczy za podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Ustawiałem ostatnio u siebie w prawdzie w Drag Starze i obrót robiłem zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Myślę , że to uniwersalna zasada. Edytowane 7 Maja 2007 przez Unek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Pokręć tylnym kołem zgodnie z kierunkiem jazdy i zobacz w która strone kręci sie wał. I już wiesz. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek358 Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Racja, czasami najprostsze rozwiązanie jest najtrudniejsze do wymyślenia :buttrock: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi