kacpextreme Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 nie :( polskie autobusy wyprzedzają tylko pieszych a tak serio to 70km/h pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 To pewni e ty staleś sie posiadaczem NSR'ki PAwika :wink: za 20 zł robisz chłopie 220km :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 czlowieku moja honda to jak zalalem za 20 zł + to poł litra co mialem to pojechalem do wrocka (40km) prawie caly powiat sredzki dookola ;) i po tym zadupiu co miaszkam zroblem okolo 50 km w sumie wyszlo mi ponad 220 Km za 20 nowych polskich zlotych :) Teraz jak jade na cpn i stoje pod tym dystrybutorem z bańką to mnie gul sciska :cool: lejąc za 20zł to mam 4-5 godzin jazdy w prawdziwmy hadr terenie. przeprawy przez zamulone rzeczki błota górki dolinki itp itd ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 tak wlasnie kunin :) narazie mi jezdzi :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 siema kuni :) yyy przy spokojnej jezdzie nsr chyba najmniej pali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 "Kubadandy" Najmniej to palą zablokowane Hujoczengi :] typu wilga koyot :] itp itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 moim zdaniem sa to zblizone zuzycia paliwa , roznica rzedu 1 1,5 litra :icon_biggrin: , ale powiem ci mateusz ze ja na to juz sie nie patrze . Najwazniejsze jest zeby jezdzil a nie ile palil :icon_mrgreen::) :) :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Obracam się głównie w towarzystwie 125 2T i mam pełen przegląd :) Więc tak, wszystkie palą dosłownie identycznie. Od 5.5 l w trasie przy przelotowej ok 90km/h do 9l przy max obciążeniu w mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 czyli wychodzi na to ze bardzo zbliżone :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Obracam się głównie w towarzystwie 125 2T i mam pełen przegląd ;) Więc tak, wszystkie palą dosłownie identycznie. Od 5.5 l w trasie przy przelotowej ok 90km/h do 9l przy max obciążeniu w mieście.Moja tdrk'a przy 90km/h, w trasie pali 4,2l/100km. W mieście przy spokojniejszej jeździe (tzn do 5-6tyś) 4,5l, najwiecej spalila 6,5l. Tylko, że jest zablokowana :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 kupuj moto i bedziemy smigac mateusz :) ja bym ci polecil dt jest to spoko sprzet i pali nawet malo :):):): :( ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 sam nie wiem co kupić :| zastanawiam sie tlyko nad dwoma motorami albo Wr 125 , a jak nie enduro to NSr 125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 zależnie od jazdy oraz warunków jak wiadomo przy pałowaniu i w terenie to mało nie bedzie palił a po za tym wszystkie wymienione modele mają podobnawe konstrukcje wiec spalanie nie bedzie sie zbytnio różniło a dlatego ze to 2 takty to pić lubią :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 No i kupiłem NSR 125 rocznik 2001 stan PicooBeloo ,, ;) ^^ spalanie przyzwoite jest zablokowana i ma sportowy tłumik LEovic'e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 :( :) 2001 :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi