Ja Bol Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Hejka! Po dwóch sezonach, 25000 km, jednym małym dzwonku i mnóstwem za***ych trasek i zlotów sprzedałem swoje Jajko :icon_biggrin: tzn. Suzuki GSX600F żeby nie było wątpliwości (swoich jajek jeszcze nie sprzedałem :icon_rolleyes: ). Na miejsce Gsx-f do garażu trafiła Fazerka 1000 z 2001r. Na razie zrobiłem nią ok 800 km. w dwa dni i jestem oczarowany :smile: Mnóstwo kucyków dostępnych w każdym zakresie obrotów a przy tym bardzo przewidywalnych. Spalanie przy prędkościach 120-140 bez gwałtownych przyspieszeń - ok.5l, 140-180km/h z częstymi wyprzedzaniami a więc i odkręcaniem - ok.5,8 l czyli w sumie mniej niż jajko. Jedyne czego brak w Fazerce w porównaniu do jajka to turystyczna szybka... Powyżej 140 chce zerwać kask a powyżej 160 chce zerwać z moto :wink: Na Suzi nie miało to miejsca nawet powyżej 200. Ale komfort jazdy, niesamowity silnik, zaczepiste hamulce i rewelka zawieszenie powodują, że już od dwóch dni pyta nie chce mi opaść :icon_question: Zdjęć na razie nie będzie :) Pozdrawiam.>> Ja Bol << :icon_mrgreen: :bigrazz: :biggrin: Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakamoto Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Gratuluje!!! :clap: Życze mnóstwa za***ych trasek :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Gratuluje :notworthy: Jak sie troche objezdzisz to napisz cos wiecej o tym sprzecie , chetnie sie dowiem bo po Fazerze 600 mam ochote na Fazera 1000 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ale komfort jazdy, niesamowity silnik, zaczepiste hamulce i rewelka zawieszenie powodują, że już od dwóch dni pyta nie chce mi opaść :icon_twisted: hmm... no to chyba pozostaje pogratulowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 A powiedz jak wyglada praca skrzyni biegow? Czy zmiana z 1 na 2 tez jest tak glosna jak w 600? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ja Bol, gratulacje trafnego wyboru :icon_question: A powiedz jak wyglada praca skrzyni biegow? Czy zmiana z 1 na 2 tez jest tak glosna jak w 600?Skrzynia w litrze pracuje bez zarzutu :lalag: Odnośnie szyby, do turystyki faktycznie należy ja wymienić na wyższą (np. MGG, koszt ok. 130 pln). Jak sie troche objezdzisz to napisz cos wiecej o tym sprzecie , chetnie sie dowiem bo po Fazerze 600 mam ochote na Fazera 1000 :biggrin:Skrobnąłem cos na ten temat tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 czekamy na zdjęcia.. mimo wszystko ; ) v-max będziesz próbował? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 :) :D liter :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 super :D))) gratuluje !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 A powiedz jak wyglada praca skrzyni biegow? Czy zmiana z 1 na 2 tez jest tak glosna jak w 600? Jak na razie nie zauważyłem, co mnie dziwi. W jajku jedynkę wbijało się z głośnym klapnięciem, to samo dwójka. W Fazerce jak na razie cisza. Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Gratulacje nabytku - dozobaczenia na trasie :)zdravim horko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam88 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Gratulacje nowego nabytku :clap: Udanego sezonu zycze :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi