emiel3 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam ;)Potrzebuje jakiś namiarów na sklepy z klockami hamulcowymi do NSR na tył. Jak macie podawać.Dzięki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 http://seba-motor.pl/sklep/index.php?cPath=45 spróbuj tutaj się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 larsson, mieloch, allegro (pierwszy lepszy sklep z motocyklami (nie motorowerami) i tam na mijscu powinienes dostacpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Klocki do NSR to w każdym moto-sklepie będą mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 intermotors(intercars:P) ja tam brałem i jest GIT :icon_rolleyes: oczywiście allegro i mieloch nie wiem jak u seby z nimi ale jak poprzednicy napisali jest możliwośc zakupu tam klocków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara_1990 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 larsson ja tam zawsze biore, standardowe maja na miejscu , jesli chcesz jakieś twardsze czy coś to wybiora ci z katalogu zamowia i w pare dni bedziesz mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 na www.scigacz.pl tez jest dobry sklep z częsciami.oczywiscie trzeba pare dni poczekac ale maja naprawde sporo częsci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTesX Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Możesz tez zapytac w salonie i masz od ręki czasami, ale wiadomo że drożej:) ,dlatego polecam allegro i larssona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi