Qóba Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 To 2T i sranie w banie, że bedzie basowy :)Bedzie jeszcze mocniej pierdział - mocniej i głośniej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Już się w zasadzie zdecydowałem :notworthy: Teraz muszę tylko Aprilie sprzedać i będzie kasa to biore :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Hehe no to rzeczywiscie jak 2t to bedzie ci chodzil jak rasowa 600 z kompletnym wydeszkiem Higashi :) Bas bedzie takie ze cie z kilometra uslysza <haha> POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ale mnie nie chodzi o lepszy dźwięk tylko o wzrost mocy i poprawę charakterystyki silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Głośniejszy niekoniecznie ale bardziej bassowy i wtedy 125 nie chodzi jak kosiarka do trawy... To byl komentarz to tej wypowiedzi :icon_twisted: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek1369 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Siema Mam Cagivę Planet 125 z kitem 160 ale na seryjnym wydechu. Chcę zmienić na sportowy Gianelli. Czy poczuje jakieś wyraźne różnice??? Co sądzicie o takiej przeróbce??? jak masz juz kit 160 i wydałeś na to pieniądze,to doprowadź sprawę do końca,znam kolesia co do Aprilii RX125 wsadził kit Polini 160 ,większy gaźnik i kompletny układ wydechowy(chyba to był Polini)i naprawde to tak zapier....!!motor nie do poznania.Jeżeli chodzi o sam wydech to testowałem na Hondzie CRM125 kumpel mial juz zajeżdżoną i z niedziałającym zaworem wydechowym...to chodziła cienko,ale spotkaliśmy koleszke z Retkini(oś.w łodzi),który też miał CRM125 i chodziła duużo lepiej,ale nie miało dobrej góry..jak przełożyliśmy mu cały wydech Arrow'a od kumpla to tak sie zaczął wysoko kręcić i kopał jak po**bany!!silnik zyskał dużo na elestyczności i biegi można było naprawde przeciągnąć!! Ja mam cagive W4 50 z kitem70-75ccm i kompletnym wydechem Gianelli to kręci sie naprawde wysoko,ale i hałasuje uciążliwie dla otoczenia,zbiera się dużo lepiej od DT80 kumpla-odstawia go jak chce ,chociaż wybebeszyliśmy mu już kolanko(Dyfuzor)i przez końcówke tłumika puściliśmy podziórawioną rurke (jak u mnie)teraz robie remont i zmienie przy okazji dysze z 75 na 100:) :flesje: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Właśnie z powodu hałasu i problemów z durnymi sąsiadami zrezygnowałem z zakupu nowego wydechu... Mocy i tak mam pod dostatkiem, a kasę przeznaczę na wymarzonego crossa :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi