tomek 125 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam, od pewnego czasu posiadam honde mtx 125r enduro. Mam z nim pewien problem ponieważ nie chce mi wchodzić na obroty na pierwszum i drugim biegu, a na wyższych biegach wchodzi bez problemu. Co mam zrobić aby wyeliminować ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Wyczysc gaźnik i filtr powietrza :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Hmm mialem podobnie :) swiece tez nie zaszkodzi wymienic i tak jak kolega pisal wyzej gaznik i filtr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Miałem identycznie tyle, że na 3 też nie wkręcał, dopiero od 4 wzwyż wchodził na obroty i był to zwalony gaźnik do wymiany :-/ Ale najpierw jak koledzy wspomnieli wyczyść gaźnik i filtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butryn Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Sorki ze off topic robie ale nie moge za cholere zciagnac serwisowki do mtx 125. Prubowalem w tym dziale 10gb serwisowek i nonstop mi mowi ze musze czekac 8 albo 6 albo 10 godzin bo limit jest przekroczony. Czy ktos z was posiada serwisowe? Naprawde bede wdzieczny jesli ktos przesle..z tego co wiedze to jest 5.88 mb takze powinno przez maila przejsc. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi