JERY Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Tak, masz racje. Mi tez sie ich ciuchy bodobaja. Niestety teraz juz tylko z wygladu. A co do prucia. Owszem. Zawsze sie moze cos popruc. Ale nie po 3 dniach i ok 30 uzyciach rzepa!!!! Skoro ich produkty sa takie "trwale" to jakie bazpieczenstwo mi one zapewniaja???? Edytowane 14 Maja 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ... A odnosnie prucia to nikt nie jest doskonaly i firma rowniez uczy sie na swoich wyrobach, mam nadzieje ze z takim podejsciem do kupujacych zajda wysoko ze swoimi wyrobami bo obslugi to sie 99,9999% firm uczyc od nich powinno... :) Może i tak ,ale przez rok powinni coś poprawić ,a widzę ,ze ludzie skarżą sie do dzisiaj.Dla mnie to lipa i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 No to z tego co piszecie to jestem strasznie zaskoczony.Ja retbika kupiłem jakoś na początku jego działalności. Kurtka jest wyświechtana i ztyrana życiem ale wszystko jest w pożo. Namówiłem kilkoro znajomych i też jest wszystko OK.Piszecie, żę obecne produkty tak się skiepściły ?? :) Jedno co mogę powiedzieć, to - szkoda że tak się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 moze tną koszty = gorsza jakość podzepołów (nitki , materiały). Ciekawa sprawa ze zamiast ewoluowac w jakości to sie pogorszyło. Z tego co gadałem z producentami to oni mają tyle zamówień ze nie nadażają z szyciem - wiec moze dlatego robią to byle jak. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi