zosia_ Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 :flesje: Klaus uczy się na błędach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 zaraz cykor - tak troszkę uczy się - nie przeceniaj mnie zosia - mężczyźni uczą się do 4 roku życia - później tylko rosną a ja wyjątkiem nie jestem w garażu nie ma miejsca - od cała prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 zaraz cykor - tak troszkę uczy się - nie przeceniaj mnie zosia - mężczyźni uczą się do 4 roku życia - później tylko rosną a ja wyjątkiem nie jestem Klaus, uważaj, jak będziesz takie madre rzeczy opowiadał to jeszcze kobietą zostaniesz. ;)Ani się obejżysz :biggrin: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azjat Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Moi Rodzice też sie do Was wybierają Edytowane 11 Lipca 2007 przez Azjat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Klaus kobietą!!!!!!! Zosiu to jest to ;) :D Ja ,FuZuliA,Tomek i mój mąż wybieramy się do Murowanej.Mam nadzieję,że tym razem dotrę na motorze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usmoł Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Klaus, do Mamy ?? a mnie to samego zostawisz? Nie nie ma lekko, trzeba powtórzyć spotkanie z zeszłego roku. Rrezerwuję temat- Budda, Allach i historia koscioła w Europie :-). Menu jak ostatnio- piwo, żołądkowa, wściekłe psy. Rano oczywiście jajecznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 oczywiście że powtórka z rozrywkiten sam stolik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usmoł Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Pewnie ze tak, tylko kto nas potem ściągnie na wściekłe psy ??, bo chyba na nasze Panie nie ma co liczyć, bo nie będą poruszały się katamaranem. Ale nic, damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi