DrSpławik Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Tomeczku dzięki, miło się wspomina... ale już najwyższa pora ruszać gdzieś dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 No nareszcie Tomciu :) A foty są pierwsza klasa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon_r Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Hehe... po dwóch latach skleciłem wreszcie relację :)) Zapraszam jeśli jeszcze kogoś to interesuje. Relacja z Ukrainy a jakby któryś z uczestników miał ochotę coś dodać to też będzie fajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Hehe... po dwóch latach skleciłem wreszcie relację :)) Doskonała okazja do wspomnień :clap: . Wycieczka i ekipa były mega... Nie wiem tylko, czy Mla nie będzie wściekła za tą dziewczynkę, która się przewróciła i złamała klamkę. Pozdro dla wszystkich uczestników tej wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Doskonała okazja do wspomnień :clap: . Wycieczka i ekipa były mega... Nie wiem tylko, czy Mla nie będzie wściekła za tą dziewczynkę, która się przewróciła i złamała klamkę. Pozdro dla wszystkich uczestników tej wyprawy. Kilka dni temu gościliśmy w Kamieńcu w sławetnym hotelu - drzwi były już naprawione :icon_twisted: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon_r Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Doskonała okazja do wspomnień :clap: . Wycieczka i ekipa były mega... Nie wiem tylko, czy Mla nie będzie wściekła za tą dziewczynkę, która się przewróciła i złamała klamkę. Pozdro dla wszystkich uczestników tej wyprawy. A co??.. z nazwiska miałem wymieniać??.. :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 A jak podczas wyprawy wyglądały sprawy z ichniejszą milicją drogową, czepiali się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 ...cut... Nie wiem tylko, czy Mla nie będzie wściekła za tą dziewczynkę, która się przewróciła i złamała klamkę. ..cut... mla nie będzie wściekła ... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ...ale niech no się tylko Niuńka dowie.... :rolleyes: :rolleyes: pozdro dla wszystkich co tam wtedy byli.... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Czas montować ponownie ekipę na następny wyjazd... Grupa Uderzeniowa Wschód - wystąp ! :) Kamandir, prowadź ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hehe... po dwóch latach skleciłem wreszcie relację :)) Zapraszam jeśli jeszcze kogoś to interesuje. Relacja z Ukrainy a jakby któryś z uczestników miał ochotę coś dodać to też będzie fajnie.. fragment z http://www.simons.pl/artykuy-o-nas/39-euro...cyklowa?start=4 Podobna sytuacja jest z Cmentarzem Orląt. Został on ładnie zamaskowany przez pomnik bohaterów UPA.. cóż :) to nie jest pomnik UPA tylko Strzelców Siczowych ;) http://pl.wikipedia.org/wiki/Strzelcy_Siczowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi