Zenek13 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Do którego roku produkowano Yamahay Rd. Możliwe jest aby była z 1994r. RD80 LCII. Jednoosobowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 rd80 ciecz produkowali do 84r i zawsze były dwuosobowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 W mojej RD 80 (ciecz) w papierach pisze 86. Niewiem na ile to prawda ale 90+ to jeszcze sie nie spotkałem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 mozliwe ze 94r to jest data pierwszej rejestracji w kraju kumpel ma tak rs-ce w papierach ma 2002 a ma stary model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara_1990 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Tak jak kolega wyżej powiedział to bedzie data pierwszej rejstracji bo z tego co mi wiadomo to ostatnie modele byly produkowane w 1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi